Hankintaforum 2024: Tietoa, verkostoja ja katsetta tulevaisuuteen

Hankintaforum 2024: Tietoa, verkostoja ja katsetta tulevaisuuteen

Uutiset

Mitä hallitusohjelma sanoo julkisista hankinnoista? Mikä on hyvä tietää terveysteknologian sääntelystä julkisissa hankinnoissa? Miltä vaikuttavat hankinnat näyttävät markkinaoikeuden näkökulmasta?

Valtakunnallinen terveydenhuollon hankintaforum vastaa näihin ja moniin muihin kysymyksiin 9.4.2024.

Odotettu valtakunnallinen hankintaforum kokoaa yhteen terveydenhuollon hankinnan ammattilaisia ja terveysteknologian yrityksiä. Korkeatasoisen sisällön lisäksi päivän merkittävää antia on verkostoituminen muiden ammattilaisten kanssa.

Arvopohjaiset hankinnat Euroopassa

Hankintaforumissa nostetaan esiin arvopohjaiset hankinnat (Value-Based Procurement). Euroopassa on käynnissä useita mielenkiintoisia pilotteja ja toimintamalleja, joissa kokeillaan miten hankinta saadaan tuottamaan enemmän arvoa niin potilaille, terveydenhuollon toimijoille, terveydenhuollon järjestelmille ja koko yhteiskunnalle.

Arvopohjaisesta hankinnoista puhuu seminaarissa hankintojen syväosaaja Hans Bax. Hän edistää MedTech Europessa arvopohjaisia ja innovatiivisia hankintoja ja johtaa eurooppalaista arvopohjaisten hankintojen yhteistyötä.

Hankintojen sääntely nyt ja jatkossa

Työministeri Arto Satonen avaa päivän alkuun hallitusohjelman linjauksia julkisten hankintojen kehittämiseksi. Puheenvuoro avaa näkökulmia siihen, miksi julkisia hankintoja uudistetaan ja miten se tehdään.

Sääntelyä lähestytään hankintaforumista myös voimassaolevan sääntelyn näkökulmasta, kun Fimean edustaja kertoo mitä on pinnalla juuri nyt terveysteknologian sääntelyssä ja hankinnoissa.

Varaa paikkasi nyt!

Tutustu Hankintaforumin koko ohjelmaan ja varaa paikkasi nyt: https://www.sailab.fi/tapahtumat/hankintaforum/

Hankintaforumin hinta on 250 € (+alv).

Liitteet

Valtakunnallinen terveydenhuollon hankintaforum - ohjelma

ohjelma-hankintaforum-2024-1.pdf, 3 Mt

Lataa