Tuotetiedonsiirto Sailab Fennica tietokantaan automatisoitavissa

Tuotetiedonsiirto Sailab Fennica tietokantaan automatisoitavissa

Uutiset

Sailab Fennican käyttäjille hyviä uutisia!

Tiedonsiirto on mahdollista toteuttaa automaattisesti yrityksenne toiminnanohjausjärjestelmästä Sailab Fennica tietokantaan. Ensimmäinen integraatioprojekti on valmis ja Mediqin tiedot siirtyvät tietokantaan viikoittain automaattisesti. Näin varmistuu, että hyvinvointialueilla on ajantasainen tieto saatavilla olevista tuotteista.

Suosittelen yrityksille, että tarkistatte omien tietojenne ajantasaisuuden. Näin varmistamme, että markkinoilla on ajantasalla olevat tiedot tuotteista ja kaupankäynti helpottuu.

Mikäli olette kiinnostuneita tuotetietojen siirroon automatisoinnista, niin olkaa yhteyksissä. Integraatioprojekteja voidaan aloittaa helmikuussa ja lisätietoja: juha.putkonen@sailab.fi ja puh. 040 486 0071.