Starteista luotettavaa tietoa lääkinnällisten laitteiden sääntelystä

Starteista luotettavaa tietoa lääkinnällisten laitteiden sääntelystä

Uutiset

”Startit on helppo tapa saada luotettavaa ajantasaista tietoa ja muistinvirkistystä lääkinnällisiä laitteita koskevasta suorasta lainsäädännöstä, mutta myös muusta alaa koskevasta sääntelystä”, toteaa Startteihin osallistunut Anna Sallinen, Siemens Healthineersistä.

Mitä Startit siis ovat?

Terveysteknologian Sääntelyvartti eli Startti on Sailab – MedTech Finland (SMTF) ry:n järjestämä viikoittainen webinaari, jossa käydään lävitse terveysteknologian käsitteitä, sääntelyä ja/tai ajankohtaisia asioita.

”Olen löytänyt Sailabin lyhyet ja ytimekkäät Startit erinomaisiksi välineiksi terveysteknologian osaamiseni päivittämiseen ja vahvistamiseen”, kertoo liiketoimintayksikön johtaja Eini Tiihonen OneMedista.

”Nämä intensiiviset koulutukset eivät ainoastaan tarjoa nopeaa oppimista, vaan myös pitävät minut ajan tasalla terveysteknologian alalla tapahtuvista muutoksista ja trendeistä. Osallistumalla näihin startteihin olen huomannut itseni nousevan asiantuntijaksi alallani ja varmistavani, että osaamiseni vastaa aina uusimpia tarpeita”, Eini kuvaa.

 

Starteissa on pääsääntöisesti äänessä SMTF ry:n terveysteknologian asiantuntija Kirsi Talman, mutta keväällä puhujina kuullaan mm. myös Fimean asiantuntijoita. Kevään aiheet löytyvät täältä.

”Terveysteknologiaan liittyvän sääntelyn ja käytön tunnettuuden edistäminen on yksi keskeisimmistä työtehtävistäni. Siksi olenkin erittäin ilahtunut, että Starttilinkin tilaajia on jo yli 180″, iloitsee Talman.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia

Startit ovat kaikille avoimia webinaareja, joten mukaan mahtuu runsaasti kuulijoita.

”Näen, että Startit ovat hyödyllisiä niin jäsenyrityksiemme edustajille, hyvinvointialueilla ja koulutuksen parissa työskenteleville kuin sidosryhmiemmekin edustajille”, Talman kuvailee.

Starttaa siis keskiviikot kello 8.15 kuulemalla ajankohtaista asiaa terveysteknologiasta, sen sääntelystä ja käsitteistä.

Tilaa Startti-linkki tapahtumasivujen kautta.

Lisätietoja

Kirsi Talman

Kirsi Talman

Terveysteknologian asiantuntija

+358 40 541 2084