Kuva muistilistasta, jossa käydään läpi pääkohdat onnistuneisiin kilpailutuksiin.

Loma-aikojen rauhoittamisella parempia tarjouksia

Uutiset

Hankinnoissa loma-aikojen rauhoittaminen kilpailutuksilta kannattaa. Sailab – MedTech Finland ry muistuttaa, että loma-aikojen huomiointi lisää sekä jätettyjen tarjousten määrää että laatua.

”Vuoden 2024 hankintakalentereita aikataulutetaan nyt. On tärkeää huomioida heinä-elokuun kesälomakausi ja joulunaika hankinnoissa. Loma-aikojen ulkopuolella yritykset saavat parhaan asiantuntemuksen hankintojen pariin ja voivat varmistaa vaaditut dokumentit tarjousten liitteeksi”, painottaa Sailab – MedTech Finland ry:n elinkeinopolitiikan asiantuntija Hanna Hietala.

Kaikilla terveysteknologian hankintojen osaspuolilla on yhteinen tahto hoitaa hankintaprosessit laadukkaasti, jotta potilaille voidaan tarjota hyvää hoitoa ja sosiaali- ja terveydenhuollolle vaikuttavia ratkaisuja. Tämä onnistuu aikatauluttamalla terveysteknologian hankinnan  niin, että ne toimivat kaikkien kannalta mahdollisimman hyvin.

Lisätietoja

Hanna Hietala

Hanna Hietala

Elinkeinopoliittinen asiantuntija

+358 41 544 95 00

Liitteet

Onnistu hankinnoissa - rauhoita loma-ajat

onnistu-hankinnoissa-rauhoita-loma-ajat.pdf, 57 kt

Lataa