Apuvälinealan koulutus tuo yhteen alan toimijat

Apuvälinealan koulutus tuo yhteen alan toimijat

Uutiset

Helmikuussa 9.2.2024 järjestetään odotettu apuvälinealan koulutustapahtuma, aiheena alaraajan protetisointi.

”Koulutus tuo yhteen  alaraaja-amputaatiopotilaiden kanssa työskentelevät kuntoutuksen erikoislääkärit, apuvälineteknikot, fysioterapeutit ja apuvälinetekniikan opiskelijat sekä alan yritykset. Yhteinen koulutus lisää kaikkien osapuolten tietoa ja laaja-alaista ymmärrystä alaraaja-amputaatiosta ja on arvokas foorumi verkostoitumiseen”, iloitsee Sailab – MedTech Finland ry:n apuvälinejaoston puheenjohtaja Timo Saari

Aamupäivän luennoilla käsitellään mm. alaraajan amputaatiota, proteesipotilaan hoitopolkua, apuvälineiden luovutusperusteita ja kuntoutusta. Iltapäivän workshopeissa tutustutaan pienryhmissä mm. proteesin säätämiseen, proteesikuntoutukseen ja kokemusasiantuntija näkökulmiin proteesinkäyttäjän arjesta.

Nyt ensimmäistä kertaa järjestettävästä monialaisesta apuvälinekoulutuksesta suunnitellaan säännöllistä tapahtumaa. Koulutuksellisten tavoitteiden lisäksi tarkoituksena on tiivistää apuvälineiden työskentelevien ja alan opiskelijoiden välistä yhteistyötä.

Koulutuksen järjestävät Sailab – MedTech Finland ry:n apuvälinejaosto, Metropolian apuvälinetekniikan tutkinto-ohjelma ja Suomen fysiatriyhdistys ry.

Ilmoittaudu koulutukseen tästä linkistä.

Liitteet

Apuvälinealan koulutustapahtuma: alaraajan protetisointi 9.2.2024 - ohjelma

apuvalinealan-koulutustapahtuma-alaraajan-protetisointi-922024.pdf, 339 kt

Lataa