Keskuskauppakamari ja terveysteknologian toimialajärjestö Sailab – MedTech Finland ry tiivistävät yhteistyötä

Keskuskauppakamari ja terveysteknologian toimialajärjestö Sailab – MedTech Finland ry tiivistävät yhteistyötä

Uutiset

Terveysteknologiayritykset työllistävät Suomessa tuhansia henkilöitä jo tällä hetkellä. Alan investointipotentiaali on merkittävä. Kilpailukykyinen, kasvua ja kilpailuetua hakeva Suomi on yhteinen asiamme”korostaa Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi.

Keskuskauppakamari edistää Suomen kilpailukykyä vaikuttamalla keskeisiin kasvun tekijöihin kuten osaamiseen, kilpailukykyiseen, vastuulliseen talouteen ja kestävään julkiseen talouteen, toimivaan infrastruktuuriin sekä kannustavaan verotukseen. Sailab – MedTech Finland ry on terveysteknologian ja terveydenhuollon asiantuntijaorganisaatio.

”Me haluamme että sosiaali- ja terveydenhuollossa yrityskenttä on monimuotoinen ja -puolinen. Uskomme, että Keskuskauppakamarin vahva osaaminen ja tämä yhteistyö auttavat yritysten yleisten toimintaedellytysten parantamiseen myös tällä sektorilla”, toteaa Sailab – MedTech Finland ry:n toimitusjohtaja Laura Hollanti.

Molempien tahojen mielestä osaaminen, toimiva infrastruktuuri, kilpailukykyinen talous sekä kestävä julkinen talous ovat keskeisessä roolissa kilpailukykyisen Suomen rakentamisessa. Lisäksi järjestöt haluavat edistää kilpailua markkinoilla, sujuvoittaa sääntelyä ja vähentää turhaa byrokratiaa.

Sailab – MedTech Finlandin ja Keskuskauppakamarin yhteistyö tukee terveysteknologiayritysten kasvua, kehittämistä, investointimahdollisuuksia ja kansainvälistymistä.

SAILAB – MEDTECH FINLAND RY:N PÄÄTÖS 25.8.2023 Sailab –MedTech Finland ry liittyi Keskuskauppakamarin ICC Suomen verkostoon, Helsingin Keskuskauppakamariin ja solmi yhteistyösopimuksen jäsenhintaisista koulutuksista.