Kuva muistilistasta, jossa käydään läpi pääkohdat onnistuneisiin kilpailutuksiin.

Onnistu hankinnoissa – rauhoita loma-ajat

Uutiset

Sailab – MedTech Finland ry muistuttaa loma-aikojen huomioimisessa julkisten hankintojen kilpailutuksissa.

”Loma-aikojen huomioiminen tuottaa hankinnoissa parempia tuloksia: enemmän ja huolellisesti valmisteltuja tarjouksia”, korostaa Sailab – MedTech Finland ry:n elinkeinopoliittinen asiantuntija Hanna Hietala.

Sekä hankinta-ammattilaisten että terveysteknologiayritysten tahto on hoitaa hankintaprosessit laadukkaasti, jotta potilaille voidaan tarjota hyvää hoitoa ja sosiaali- ja terveydenhuollolle vaikuttavia ratkaisuja.

Loma-aikojen rauhoittamisesta hyötyvät kaikki. Hankinta-asiantuntijat varmistavat loma-aikojen rauhoittamisella, että saavat riittävästi laadukkaita tarjouksia, jotka sisältävät tarvittavat dokumentit.

Myös muun Euroopan lomakausi vaikuttaa yritysten mahdollisuuksiin toimittaa pyydetyt asiakirjat. Loma-aikojen ulkopuolella yritykset saavat parhaan asiantuntemuksen hankintojen pariin.