Löydä hyvinvointialuiden hankkijat

Löydä hyvinvointialuiden hankkijat

Uutiset

Sailab – MedTech Finland ry on koonnut sivuillen tiedot hyvinvointialueiden hankintayksiköistä. Vuoden vaihteessa aloittaneet hyvinvointialueet vaikuttavat merkittävästi terveysteknologian hankintoihin.

Yhteystiedot löytyvät terveysteknologian hankintasivuilta.

”Yhteystietojen kokoaminen auttaa jäsenyrityksiämme löytämään hyvinvointialueilta oikeat henkilöt. Tietojen kokoaminen helpottaa myös hyvinvointialueita, kun yhteydenotot menevät suoraan oikealle henkilölle viemättä muun henkilökunnan aikaa”, totetaa Sailab – MedTech Finland ry:n elinkeinopoliittinen asiantuntija Hanna Hietala.

Terveysteknologian yli 500 000 tuotetta ovat käytössä hyvinvointialueilla joka hetki. Julkiset hankinnat ovat terveysteknologian väylä ammattilaisten käyttöön. Toimivat terveysteknologian hankinnat takaavat suomalaisille potilaille hyvää hoitoa, terveydenhuollon ammattilaisille parhaat työvälineet ja julkisille varoille vastinetta.

”Hankintatietoa tulee hyvinvointialueiden nettisivuille koko ajan lisää. Päivitämme sivujemme linkkilistaa ja yhteystietoja – vinkit muutoksista ja uusista hankintasivuista ovat tervetulleita!”, Hanna Hietala korostaa.