Etsimme elinkeinopolitiikan asiantuntijaa

Etsimme elinkeinopolitiikan asiantuntijaa

Uutiset

Oletko kunnianhimoinen ja aikaansaava? Haluatko edistää terveysteknologian ratkaisujen käyttöönottoa ja vaikuttaa terveydenhuollon markkinoiden kehittymiseen? Haluatko rakentaa terveydenhuoltoon kanavia ja luoda malleja, jotka auttavat potilaita ja sote-ammattilaisia innovaatioiden käyttöönotossa?

Haemme terveysteknologian kehittyvälle toimialalle elinkeinopolitiikan asiantuntijaa.  Työtehtävän tavoitteena on saada vaikuttavia ja laadukkaita terveysteknologian ratkaisuja potilaiden, omaisten ja ammattilaisten käytettäviksi.

Etsimällämme henkilöllä on motivoitunut työote ja rutkasti oma-aloitteisuutta. Hän uskaltaa tarttua toimeen ja verkostoituu nopeasti. Vuorovaikutustaidot ovat hyvät ja myös  englanninkieli sujuu. Hän ei pelkää esiintymistä tai kouluttajana toimimista. Elinkeinopolitiikan asiantuntijallamme on aiempaa työkokemusta esimerkiksi yritysmaailmasta,  vaikuttamistyöstä ja/tai järjestömaailmasta.

Työtehtävät ovat vaihtelevia, mutta niitä ohjaa toimialajärjestön strategia ja  vuosisuunnitelmat.  Työ edellyttää nopeaa älyä ja jatkuvaa toimintaympäristön analysointia sekä proaktiivista otetta.  Terveydenhuollon julkisten hankintojen kehittäminen muodostaakin yhden keskeisen työtehtävän.

Muita työtehtäviä ovat muun muassa:

  • Vahva yhteistyö yritysten ja terveydenhuollon organisaatioiden kanssa terveysteknologian markkinoiden ja julkisten hankintojen kehittämiseksi.
  • Vaikuttajatapaamiset ja asioiden edistäminen valtakunnallisesti ja alueellisesti.
  • Innovaatioiden ja ratkaisujen hyödyntämistä lisäävien erilaisten toimintamallien, suositusten ja toimintaohjeiden laatiminen ja kouluttaminen.
  • Toimialan asiantuntijana toimiminen esimerkiksi ministeriöiden työryhmissä sekä muussa lainsäädännön ja hankkeiden valmistelussa.
  • Terveysalan kasvun ja TKI-toiminnan mahdollisuuksien edistäminen sekä vastuullisuuteen ja kestävään kasvuun liittyvät hankkeet.

Tarjoamme asiantuntijallamme ainutlaatuisen, kansainvälisen työympäristön Suomen ja maailman suurimpien terveysteknologiayritysten parissa.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa ja muualla Euroopassa. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa ja pääosa työstä tehdään lähityönä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset palkkatoiveineen voi toimittaa spostitse 14.11.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi@sailab.fi

Lisätietoja

Hollanti Laura

Laura Hollanti

Toimitusjohtaja

+358 40 741 6299