Market access and innovations -opas tarjoaa tietoa Suomen markkinoista ulkomaisille toimijoille

Market access and innovations -opas tarjoaa tietoa Suomen markkinoista ulkomaisille toimijoille

Uutiset

Sailab – MedTech Finland ry on julkaissut Market access and innovations in the Finnish medical technology market -oppaan. Opas on tarkoitettu Suomen terveysteknologiamarkkinoista potentiaalisesti kiinnostuneille kansainvälisille toimijoille. Oppaan on tehnyt yhdistyksen palveluksessa ollut harjoittelija Mikko Heikkinen.

Julkaistu opas tarjoaa englanninkielisen kuvauksen Suomen terveysteknologiamarkkinoista ja sen toimintaympäristöstä. Asiakirjassa kuvataan Suomen terveydenhuoltojärjestelmää ja sen rakennetta, väestöä, yleisimpiä kroonisia sairauksia, sääntelytilannetta, julkisten hankintojen toimintaa sekä markkinoillepääsyn mahdollisuuksia.

Oppaassa on tarvittava tieto toimintaympäristön ja liiketoimintamahdollisuuksien hahmottamiseen. Tiedot on suunnattu esimerkiksi eri suurlähetystöjen tai Suomesta kiinnostuneiden kansainvälisten yritysten tarpeisiin.

Täältä löytyvää opasta saa vapaasti jakaa eteenpäin ja välittää kaikille siitä kiinnostuneille tahoille.