Joanne Meehan ja Ville Valovirta

Tutustu päivitettyyn Valtakunnallisen hankintaseminaarin ohjelmaan ja varaa paikkasi nyt etuhintaan!

Uutiset

Terveydenhuollon valtakunnallinen hankintaseminaari järjestetään jälleen 6.10.2022 Finlandia-talolla. Seminaari kutsuu yhteen terveydenhuollon hankintojen asiantuntijat, terveysteknologiayritysten edustajat ja muut teemoista kiinnostuneet. Hankintaseminaarin teemat käsittelevät arvopohjaisuutta ja innovatiivisuutta terveydenhuollon hankinnoissa. Miten arvoa voidaan tuottaa? Osaammeko tehdä innovatiivisia hankintoja? Miten uudet hyvinvointialueet toteuttavat hankintoja? Miten saamme tietoa terveysteknologian innovaatioista?

Valtakunnallisen hankintaseminaarin tämänhetkinen erityishinta on voimassa vielä 15.8. asti. Lippujen tämänhetkinen hinta on 250 euroa. 16.8. eteenpäin lippujen hinta on 350 euroa. Hintoihin lisätään alv.

Seminaarin lisätiedot ja päivittyvän ohjelman löydätte yhdistyksen verkkosivujen tapahtumasivulta. Tapahtumasivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta voi myös ostaa pääsylippuja laskulla.

Yksittäisiin ostoihin ja suoriin (luottokortti, verkkopankki) maksutapoihin suositellaan MedLoopin verkkokaupan kautta tehtäviä ostoja.