MedLoopin kehittämispäälliköksi Mervi Katainen

MedLoopin kehittämispäälliköksi Mervi Katainen

Uutiset

Väitöskirjatutkija (poliittisten, yhteiskunnallisten ja alueellisten muutosten tohtoriohjelma),  valtiotieteiden maisteri ja historian ja yhteiskuntaopin aineenopettaja Mervi Katainen aloittaa MedTech Palvelut MP Oy:n kehittämispäällikkönä (MedLoop) 1.8.2022.

Terveysteknologia-ala on todella kiehtova. Terveysteknologia on jo nykyisin merkittävä osa terveydenhuoltoa, ja ala kehittyy koko ajan vauhdilla digitalisaation ja uusien innovaatioiden myötä. Suomalaiset yritykset ovat alan suunnannäyttäjiä terveysteknologialaitteiden ja -osaamisen kysynnän kasvaessa sekä Suomessa että kansainvälisesti. Tämän alan kehitykseen kannattaa Suomessa panostaa, Mervi kommentoi.

Mervin vastuulle kuuluvat  MedLoopin koulutuspalvelutuotteiden ja -kokonaisuuksien myynti ja sen kehittäminen, toimeenpano ja yritys- ja sidosryhmätapaamiset MedLoopiin liittyen. Laadukas ja standardoitu koulutus edistää entisestään potilasturvallisuutta ja siksi mm. Lääkäriliitto on osoittanut tukensa MedLoopille. Uusi, nimenomaisesti MedLoop-verkkokoulutusympäristöön kohdennettu resurssi mahdollistaa myös koulutusten kehittämisen entistä vauhdikkaammin. Uusi kehittämispäällikkö lähtee keskustelemaan alan yritysten kanssa koulutuspalveluista ja hän toivookin kaikkien asiasta kiinnostuneiden olevan häneen aktiivisesti yhteydessä.

Suomalainen terveydenhuolto käy parhaillaan läpi yhtä historian suurimmista muutoksista, joten tiedon jakaminen, uuden oppiminen ja alan toimijoiden välinen yhteistyö ovat juuri nyt todella keskeisiä asioita. On mielenkiintoista olla omalta osaltani mukana siinä työssä, hän jatkaa.

Koko Sailab – MedTech Finland ry:n toimiston ja MedTech Palvelut MP Oy:n henkilöstö odottaa elokuun alkua ja Mervin liittymistä joukkoon innolla.