Joanne Meehan ja Ville Valovirta

Perinteinen valtakunnallinen terveydenhuollon hankintaseminaari järjestetään jälleen 6.10.2022 – osta lippusi erikoishintaan!

Uutiset

Terveydenhuollon valtakunnallinen hankintaseminaari järjestetään 6.10.2022 Finlandia-talolla. Seminaari kutsuu yhteen terveydenhuollon hankintojen asiantuntijat, terveysteknologiayritysten edustajat ja muut teemoista kiinnostuneet.

Joka vuosi tässä seminaarissa on loistavat puhujat. On upeaa jälleen päästä tapaamaan ihmisiä ja verkostoitumaan.”, toteaa toimitusjohtaja Kaj Dahlström Steripolarista.

”Nyt kun uudet hyvinvointialueet aloittavat toimintansa, ovat aiheet ajankohtaisempia kuin koskaan.”

Tänäkin vuonna luvassa on puheenvuoroja huippuasiantuntijoilta niin Suomesta kuin maailmalta. Osallistumisensa ovat vahvistaneet muun muassa professori Joanne Meehan Liverpoolin yliopistosta, yliasiamies Jyrki Katainen Sitrasta ja vanhempi tutkija Ville Valovirta VTT:lta. Seminaarin muu ohjelma täydentyy kevään aikana.

Seminaarin teemana arvopohjainen terveydenhuolto ja innovaatioiden hankinta

Hankintaseminaarin teemat käsittelevät arvopohjaisuutta ja innovatiivisuutta terveydenhuollon hankinnoissa. Miten arvoa voidaan tuottaa? Osaammeko tehdä innovatiivisia hankintoja? Miten uudet hyvinvointialueet toteuttavat hankintoja? Miten saamme tietoa terveysteknologian innovaatioista?

Early bird-hinta (150 € + alv) on voimassa 31.5.2022 asti. Ilmoittautua voi www.sailab.fi -tapahtumasivuston ilmoittautumislomakkeella tai seminaarilipun voi ostaa suoraan MedLoop-verkkokaupasta.