Terveydenhuollon toimintaympäristöissä on monia erityispiirteitä – MedLoop kouluttaa helposti ja joustavasti

Uutiset

Mikä MedLoop on?

MedTech Palvelut MP Oy on Sailab-MedTech Finland ry:n omistama yhtiö, jonka tehtävänä on tuottaa palveluita jäsenyrityksille ja sidosryhmille. MedTech Palveluiden MedLoop-osaamiskeskus vastaa terveysteknologiayritysten toiveeseen alalle kohdennetuista koulutuksista. Osaamiskeskuksen tarjonta vastaa jo nyt suureen osaan toimialaselvityksessä (2021) nimetyistä koulutustarpeista, esimerkkeinä Hankintalainsäädännön perusteet sekä MD/IVD-sääntelyn koulutus.

MedLoopissa työntekijä vahvistaa osaamista terveydenhuollon toimintaympäristön erityisvaatimuksista myös hygieniaan, turvallisuuteen ja tietoturvaan liittyvissä teemoissa. Yrityksen markkinointihenkilöstö voi päivittää osaamistaan hankintalain vastuista ja velvoitteista, mutta myös oikeuksistaan kilpailutuksissa.

Millaisia MedLoopin koulutukset ovat?

Koulutuksista on laadittu helposti hankittavat, kustannustehokkaat paketit, jolloin työntekijöiden osaamistarpeeseen vastataan kattavasti ja kohdennetusti. Asentajapaketti soveltuu esimerkiksi asiantuntijoille, jotka menevät leikkaussaliin tekemään leikkauspöydän huoltotyötä. Edustajapaketti vastaa myyntityötä asiakkaiden luona työtään tekevien osaamistarpeeseen. Koulutusten suorittaja tenttii kunkin koulutuksen lopuksi osaamista mittaavan testin, ja suoritetusta koulutuksesta saa henkilökohtaisen sähköisen todistuksen.

Miksi Medloopin koulutuksia tarvitaan?

Terveysteknologia on vahvasti säännelty toimiala, ja säännösten ja velvoitteiden ymmärtäminen yrityksille alalla menestymisen kannalta ensiarvoisen tärkeää. Verkkoympäristö tarjoaa joustavan ja kustannustehokkaan tavan kouluttaa terveysteknologian ammattilaisia, ajasta ja paikasta riippumatta. Koulutuksia voi hankkia yksittäin ja vaikka yhden kerrallaan, tai kattavina, edullisina paketteina. Sailab-MedTech Finland ry:n jäsenyritykset saavat ostaa koulutukset alennetuin hinnoin. Koulutukset voi maksaa verkkopankissa, luottokortilla tai laskulla, ja suorittaa joustavasti puolen vuoden aikana.

Medloopin osaamiskeskuksen löydät osoitteesta www.medloop.fi.

 

Lisätietoja

Taavitsainen Ulla

Ulla Taavitsainen

Asiantuntija, Sailab Fennica

+ 358 50 546 0583