Kuva Ilari Vaalavirrasta
Ilari Vaalavirta

Vaalavirta ja Lauha valittiin Sailab – Medtech Finland ry:n varapuheenjohtajiksi

Uutiset

Sailab — Medtech Finland ry:n varapuheenjohtajiksi valittiin Ilari Vaalavirta ja Panu Lauha. Vaalavirta on rooliltaan Vice President ja toimii Mediq Nordic Hospital Solutionsin palveluksessa. Panu Lauha on Medtronicin pohjoismaisten maiden maajohtaja.

Varapuheenjohtajat ovat olleet pitkään Sailab – Medtech Finland ry:ssa mukana ja tuntevat terveysteknologian toimialan. Molemmilla on yli 25 vuoden työkokemus terveysteknologian saralta.

Varapuheenjohtaja Vaalavirta toteaa, että toimiala Suomessa ja kansainvälisesti on isossa muutoksessa ja tehokkaiden sekä ammattimaisten käytäntöjen edistäminen on tärkeää. Hän nostaa esille myös sen, että Sailab – Medtech Finland ry edustaa jo kattavasti toimialaa ja meitä halutaan kuulla toimialan kehittämiseen liittyvissä asioissa.

Varapuheenjohtajat kannustavat kaikki yritykset mukaan toimintaan ja haluavat lisätä jäsenyritysten aktiivisuutta.

Sailab -MedTech Finland on olemassa edistääkseen koko toimialan kehittymistä; se tapahtuu parhaiten niin, että toimintaan osallistuu henkilöitä mahdollisimman monista yrityksistä; hyvä tapa tulla mukaan toimintaan on eri työryhmien ja jaostojen kautta

– Ilari Vaalavirta.