MedTech Palvelut tuottaa jäsenien tarpeiden mukaisia palveluita

Uutiset

MedTech Palvelut MP Oy on Sailab MedTech Finland ry:n omistama, yhdistyksen jäsenien tarpeisiin vastaavia palveluita tuottava yhtiö. Yhtiön kehittämispäällikkö Ulla Taavitsainen järjesti palveluista kertovan infotilaisuuden 24.2.2022. Infotilaisuudessa esiteltiin yhtiön tuottamien MedLoopin, Sailab Fennican ja Duunitorin toimintaa sekä kerrottiin syksyllä pidettävästä Valtakunnallisesta hankintaseminaarista. Jatkossa infoja järjestetään useammin, yhteen teemaan kerrallaan keskittyen. Tähän artikkeliin on koottu 24.2. järjestetyn infon sisältö pääkohdittain.

MedLoop tarjoaa yksittäisiä ja valmiiksi paketeiksi koottuja koulutuksia terveydenhuollossa tärkeiksi koetuista aiheista

MedLoop on verkossa toimiva osaamiskeskus, joka tarjoaa yksittäisiä ja paketeiksi koottuja koulutuksia toimialaa koskettavista teemoista, kattavasti ja joustavasti. Tarjolla on koulutukset MD/IVD-sääntelyn muutoksista ja hankintalaista, sekä hygieniasta, tietoturvasta ja turvallisuudesta sairaalaympäristössä. Koulutukset ovat avoimia kaikille kiinnostuneille, jäsenyritykset ovat aina oikeutettuja 30–50 % alennuksiin. MedLoopin koulutuksiin pääset tämän linkin kautta.

Vesa Niemi Mekalasilta kiitti käymänsä MD/IVD-koulutuksen tiedollista antia ja hyvää toteutusta. Lisäksi hän halusi tiedottaa muita koulutettavia, että MedLoopin viesti salasanaa vaihtaessa saattaa mennä roskapostikansioon.

Sailab Fennica on uniikki nimikkeistötietokanta

Sailab Fennica on suurimpien hankintaorganisaatioiden ja 54 yrityksen käyttämä uniikki, suomenkielinen nimikkeistötietokanta. Nimikkeistössä on 70 000 tuotteen tiedot, Sailab-koodina tunnettuun nimikkeeseen liitettynä. Hankintaorganisaatiot käyttävät Sailab-koodistoa tietojen etsintään, vertailuun ja omaan toiminnanohjaukseen, ja siksi toivovatkin, että mahdollisimman moni yritys tuo tuotetiedot kattavasti Sailab Fennicaan.  Tietokantaa kehitetään työryhmissä palvelevammaksi ja ketterämmäksi, ja käyttäjiä kuullaan aktiivisessa vuoropuhelussa.

Duunitorista apua sekä työpaikan että työntekijän etsimiseen

Sailab – MedTech Finland ry:n verkkosivuilla toimii Duunitori, jossa jäsenyritykset voivat ilmoittaa rekrytoinneistaan. Sivustolla vieraillaan paljon, joten lisänäkyvyys juuri oikean työntekijän löytämiseksi kannattaa hyödyntää. Lisäksi sivusto on hyödyllinen uutta työpaikkaa etsiville henkilöille. Sivustolle ilmoitettuja työpaikkoja jaetaan myös sosiaalisessa mediassa säännöllisesti, joten jäsenyritysten avoimet työpaikat saavat huomattavaa lisänäkyvyyttä. Avoimet työpaikat sekä lomakkeen työpaikkojen ilmoittamiseen löydät täältä.

Valtakunnallinen hankintaseminaari järjestetään 6.10.2022

Suosittu Valtakunnallinen hankintaseminaari pidetään Finlandiatalolla 6.10.2022. Ennakkoon ilmoittautuneet hyötyvät Early Bird-hinnoista. Ilmoittautuminen aukeaa yhdistyksen verkkosivuille maaliskuun alussa.

Palveluiden infotilaisuuksia järjestetään jatkossa useammin ja yhteen teemaan kerrallaan keskittyen

Teknisen ongelman vuoksi kaikki halukkaat eivät valitettavasti päässeet osallistumaan yhtiön toimintoja kattavasti esittelevään aloitusinfoon. Infoja jatketaan lyhempinä, yksittäisten teemojen esittelyinä. Infoista tiedotetaan jäsenyrityksiä sähköpostitse sekä verkossa. Kaikki Sailab – MedTech Finland ry:n tapahtumat löydät verkkosivujen tapahtumasivulta.

Lisätietoja

Taavitsainen Ulla

Ulla Taavitsainen

Kehittämispäällikkö, Sailab Fennica

+ 358 50 546 0583