Gold Standard Diagnostics liittyi yhdistyksen jäseneksi, koska haluaa pääsyn alan uusimpaan tietoon ja koulutuksiin

Gold Standard Diagnostics liittyi yhdistyksen jäseneksi, koska haluaa pääsyn alan uusimpaan tietoon ja koulutuksiin

Uutiset

”Ajankohtainen tieto on meille todella tärkeää uutena yrityksenä. Olemme uusi toimija Suomessa ja siksi paikallinen, ajankohtainen tieto on meille ensisijaisen tärkeää. Sailab – MedTech Finlandilla näyttää myös olevan hyvä koulutustarjonta, ja se on juuri sellaista tiedonjakoa jäsenistölle, jota tarvitsemme”, summaa Gold Standard Diagnosticsin, tuttavallisemmin GSD:n Suomen maajohtaja Tommi Lousti yrityksen syyt liittyä Sailab – MedTech Finland ry:n jäseneksi.

Gold Standard Diagnostics on diagnostiikkaan liittyviä palveluita tarjoava yritys, joka koostuu kahdesta saksalaisesta ja yhdestä yhdysvaltalaisesta yrityksestä. Yritys toimii jo nyt globaalisti mutta sen toiminta laajentuu jatkuvasti uusiin maihin. Yritys tunnetaan tällä hetkellä parhaiten infektioihin liittyvästä testauksesta, immunologiasta ja erilaisista automaatioon liittyvistä ratkaisuista, mutta lähitulevaisuudessa suunnitteilla on myös useita uusia innovaatioita.

Kuva GSD:n Thunder Bolt-laitteesta.

Kuva GSD:n Thunder Bolt-laitteesta.

GSD toivoo Sailab – MedTech Finlandin jäsenyyden tarjoavan ennen kaikkea keskitetyn väylän alan kannalta oleellisen ja ajankohtaisen tiedon saamiseen. Lisäksi he näkevät toimialan yhteisen äänen vahvistavan alalle tärkeiden asioiden ajamista ja sitä kautta parantavan vaikutusmahdollisuuksia. Yhdistykseen kuuluminen tiivistää yhteistyötä myös muiden alalla olevien yritysten kanssa tavalla, jota olisi muuten vaikeaa saavuttaa.

Terveysteknologian ala kehittyy todella nopeasti, siitä ei ole epäselvyyttä. Kunhan koronasta päästään yli, on alalla jälleen enemmän resursseja ja uusia innovaatioita on odotettavissa todella paljon”, Lousti ennakoi.

Sailab – MedTech Finland ry toimii alan yritysten tukena nopeastikin muuttuvissa tilanteissa yhdistämällä edelläkävijät vahvaksi yhteisöksi, rakentamalla kumppanuuksia ja luomalla tulevaisuutta. Lisäksi yhdistys toimii alan eettisenä arvojohtajana. Lisätietoa jäsenyydestä, sen hyödyistä sekä jäseneksi liittymisestä löydät täältä.