Kuva muistilistasta, jossa käydään läpi pääkohdat onnistuneisiin kilpailutuksiin.

Onnistu hankinnoissa – rauhoita loma-ajat

Uutiset

Sailab MedTech Finland ry tahtoo muistuttaa kaikkia terveysteknologian julkisia hankintoja tekeviä hankintatoimistoja loma-aikojen rauhoittamisesta.

Kaikilla hankintojen osapuolilla on yhteinen tahto hoitaa hankintaprosessit laadukkaasti, jotta potilaille voidaan tarjota hyvää hoitoa ja sosiaali- ja terveydenhuollolle vaikuttavia ratkaisuja. Tämä onnistuu aikatauluttamalla terveysteknologian hankinnat niin, että ne toimivat
kaikkien kannalta mahdollisimman hyvin.

Loma-aikojen rauhoittaminen on kaikkien etu. Siten hankinta-asiantuntijat varmistavat, että saavat riittävästi laadukkaita tarjouksia, jotka sisältävät tarvittavat dokumentit. Myös muun Euroopan lomakausi vaikuttaa yritysten mahdollisuuksin toimittaa pyydetyt asiakirjat. Loma-aikojen ulkopuolella yritykset saavat parhaan asiantuntemuksensa hankintojen pariin.

Sailab MedTech Finland ry on valmistellut aiheen tiimoilta kirjeen, joka toimii hyvien hankintojen muistilistana. Kirje on kaikkien terveysteknologian hankintojen osapuolten hyödynnettävissä ja sen voi ladata itselleen sivun alaosasta. Kirje täydentää osaltaan Hyvän hankinnan huoneentauluja.

 

 

Liitteet

Onnistu hankinnoissa – rauhoita loma-ajat

onnistu-hankinnoissa-rauhoita-loma-ajat.pdf, 57 kt

Lataa