MedLoop-verkkokoulutuspalvelut vastaavat edustajien tiedontarpeeseen
Kuva: Pixaby

MedLoop-verkkokoulutuspalvelut vastaavat edustajien tiedontarpeeseen

Uutiset

Terveysteknologiayrityksillä on nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä työntekijöidensä ohjaamisvastuu, ja osaavat työntekijät ovat yrityksen paras käyntikortti. Kattavan osaamisen varmistaminen on pahimmillaan työlästä ja aikaa vievää. Kaikkea koulutusta ei enää tarvitse järjestää itse, sillä MedLoop-verkkokoulutusympäristössä yritykset voivat kouluttaa työntekijöitä joustavasti ja kohdennetusti. MedLoop-koulutukset on toteutettu yhteistyössä alansa huippuosaajien kanssa, ja Sailab – MedTech Finland ry:n jäsenyritykset saavat koulutukset jäsenhinnoin. Arvokoodit julkaistaan jäsenkirjeissä.

Tutustu koulutustarjontaan MedLoop verkkokoulutukset.

Todistus on merkki osaamisesta

Koulutuksen suorittaja saa käymästään koulutuksesta ja läpäisemästään tentistä henkilökohtaisen todistuksen. Alan johtavien asiantuntijoiden laatimat koulutukset ja koulutuksen osaamista mittaava rakenne antavat luottamuksellisen perustan asiakassuhteelle terveydenhuollon toimintaympäristöissä. Yritys osoittaa vastuunkantoa kouluttaessaan henkilökunnan huomioimaan toimintaympäristön vaatimukset työn edellyttämän ammattiosaamisen lisäksi.

MedLoopin tarjonta

Koulutuksia voi MedLoopissa suorittaa MD/IVD-sääntelystä ja Hankintalaista, sekä Tietoturvasta ja Sailab Fennican käytöstä. Koulutukset ovat suoritettavissa silloin kun Sinulle sopii, tarvitset vain tietokoneen ja verkkoyhteyden. Koulutus päättyy tenttiin, ja suorituksesta saat henkilökohtaisen todistuksen. Verkkokoulutuspalvelu MedLoopin tarjontaan avataan tällä viikolla Turvallisuus sairaalaympäristössä- koulutus, ja tämän vuoden puolella Hygieniakoulutus.

Onko tiimiinne palkattu uusi osaaja? Onko muuttuneen sääntelyasetuksen vaikutukset organisaationne toimintaan hämärän peitossa?  Henkilöstön koulutustarpeita kartoittava henkilö, hyödynnä kohdennettu tarjontamme nyt! Verkkokoulutuksia voi ostaa yksittäin, tai useamman koulutuksen sarjana verkkokaupasta MedLoop.

Lisätietoja

Taavitsainen Ulla

Ulla Taavitsainen

Kehittämispäällikkö, Sailab Fennica

+ 358 50 546 0583