Nimitystoimikunta  aloitti työnsä

Nimitystoimikunta aloitti työnsä

Uutiset
Sailab –MedTech Finland ry:n hallitukseen on jälleen ehdolla erittäin korkeatasoinen ja laaja joukko jäsenyritysten toimitusjohtajia tai johtoryhmien jäseniä.  Heistä Sailab -MedTech Finland ry:n hallitukseen toimikausille 2022 ja 2023 voidaan valita enintään kuusi (6) henkilöä erovuoroisten tilalle.

Sailab –MedTech Finland ry:n jäsenyritykset ovat varsin erilaisia: valmistajista jakelijoihin, diagnostiikasta apuvälineisiin, kotimaisista kansainvälisiin ja suurista pieniin. Hallituksessa tarvitaan korkean osaamisen lisäksi laajaa edustusta erilaisista yrityksistä.

Yhdistyksen hallitus päätti perustaa nimitystoimikunnan tähän haastavaan työhön. Nimitystoimikunta  muodostaa mahdollisimman tasapuolisen ja  alaa edustavan kokonaisuuden huomioiden hallituksessa jatkavat jäsenet.

Nimitystoimikunta muodostuu yhdistyksen keskeisistä sidosryhmistä. Nimitystoimikunnan jäsenet ovat Näkövammaisten Keskusliiton toimitusjohtaja Jukka Tahvanainen, Lääkäriliiton johtaja HEIKKI PÄRNÄNEN, HUS-logistiikan toimialajohtaja JYRKI PUTKONEN. Toimikunta kuulee tehtävässään Sailab -MedTech Finland ry:n puheenjohtaja Ari-Pekka Naumasta. 

Hallitusvalinnat tehdään syyskokouksessa

Nimitystoimikunta tekee esityksen hallitukseen nimettävistä henkilöistä. On hyvä muistaa, että kyseessä on aina esitys. Ylintä päätösvaltaa käyttää yhdistyksen kokous. Finland ry:n syyskokous järjestetään 15.12.2021.  Kokouksessa päätetään myös vuoden 2022 toimintasuunnitelma, talousarvio sekä jäsenmaksut. Kokouksen jälkeen järjestetään juhlaseminaari.