Sailab Fennican käyttäjäkoulutus nyt MedLoopissa

Uutiset

Sailab Fennican käyttäjille on laadittu MedLoop-verkkokoulutuskeskukseen ilmainen käyttäjäkoulutus. Tietokannan käyttöönottoa vielä harkitsevat pääsevät nyt perehtymään sen ominaisuuksiin ohjatusti, pientä korvausta vastaan.

Sailab Fennica on terveysteknologiayritysten ja yliopistosairaaloiden yhdessä perustama uniikki, suomenkielinen tietokanta, joka sisältää terveysteknologiatuotteiden tarvikenimikkeet ja tuotetiedot.

Hankintaorganisaatiot käyttävät tietokantaa tuotteiden vertailuun hankintoja tehdessään, ja toivovat, että tuotteet olisivat mahdollisimman kattavasti esillä samassa paikassa. Siksi yritysten kannattaa tuoda tuotteensa esille Sailab Fennicaan. Liity täältä:  Sailab Fennica

Tuotteiden vertaaminen on Sailab Fennican avulla helppoa, ja käytämme tietokantaa päivittäin.

Koulutuksen voi suorittaa joustavasti verkkoympäristössä. Sailab Fennican asiakkaat saavat kirjautumiskoodin tietokannan Uutiset-osiosta, ja koulutuksen voi ostaa suoraan verkkokaupasta MedLoop verkkokurssit , josta koulutukseen myös kirjaudutaan. 

Lisätietoja

Taavitsainen Ulla

Ulla Taavitsainen

Asiantuntija, Sailab Fennica

+ 358 50 546 0583