Pro SL Oy on nyt MedTech Palvelut MP Oy

Uutiset

MedTech Palvelut MP Oy on Sailab Med – Tech Finland ry:n omistama yhtiö, ja sen tarkoitus on tuottaa palveluita kuten koulutusta ja tapahtumia terveysteknologian toimijoille. Nimenmuutoksella kirkastetaan yhtiön ydintehtävää; tarjoamme ja kehitämme asiakkaidemme toimintaa vahvistavia palveluita. Yhtiöön palkattiin toukokuussa kehittämispäällikkö, ja palveluiden määrätietoinen kehittämistyö alkoi.

MedTech Palvelut ylläpitää ja kehittää yliopistosairaaloiden ja terveysteknologiayritysten yhdessä kehittämää, uniikkia nimikkeistötietokanta Sailab Fennicaa. Tietokantaan on tallennettu yli 70 000 terveydenhuollon organisaatioissa käytettävää tuotetta. Tietokantaa käytetään tuotteiden esille laittoon, vertailuun, varastohallintaan sekä tarjouspyyntöjen valmisteluun. Tietokantaa käyttää tällä hetkellä 54 yritystä ja 23 organisaatiota.

MedLoop-verkkokoulutuspalvelu lanseerattiin kesäkuussa. Koulutusta verkkokaupassamme on nyt tarjolla terveysteknologiaa koskevasta sääntelystä, hankintalaista ja tietoturvasta, ja lisää verkkokoulutuksia on tulossa. Sailab Med – Tech Finland ry:n jäsenyritykset ovat oikeutettuja alennukseen koulutuksia hankkiessaan. Koulutuksen suorittaneet saavat henkilökohtaisen todistuksen.

Kunhan voimme taas kohdata tapahtumissa, kuuluu myös niiden järjestäminen ja koordinointi yhtiön toimiin. Yhdistyksen nettisivuilla toimiva työpaikkatori tarjoaa näkyvyyttä alan työpaikkailmoituksille, ja foorumin, joka yhdistää mielenkiintoisen tehtävän ja osaavan tekijän.

 

Lisätietoja

Hollanti Laura

Laura Hollanti

Toimitusjohtaja

+358 40 741 6299

Taavitsainen Ulla

Ulla Taavitsainen

Kehittämispäällikkö, Sailab Fennica

+ 358 50 546 0583