Haluatko Sailab -MedTech Finland ry:n hallitukseen ja/tai puheenjohtajaksi?

Haluatko Sailab -MedTech Finland ry:n hallitukseen ja/tai puheenjohtajaksi?

Uutiset

Haluatko Sailab -MedTech Finland ry:n hallitukseen ja/tai puheenjohtajaksi? Nyt siihen on mahdollisuus, mikäli haluat kehittää toimialaa ja yhdistystä entistäkin vahvemmaksi ja näkyvämmäksi.

Jäsenyritysten edustajia pyydetään asettautumaan ehdolle jäljempää löytyvällä lomakkeella 10.10.2021 mennesä.

Mitä hallituksen jäseneltä odotetaan?

Yhdistyksen hallituksen jäsenen tulee olla päättävässä asemassa Sailab -MedTech Finland ry:n jäsenyrityksessä tai muuten valtuutettu toimimaan hallituksessa. Hänen tulee olla motivoitunut hallitustyöskentelyyn ja sitoutunut kehittämään koko terveysteknologian toimialaa sekä käytäntöjä.

Hallitus kokoontuu 4-6 kertaa vuodessa. Täysilukuisessa hallituksessa on enimmillään 14 henkilöä. Toimikausi on kaksivuotinen. Erovuorossa on tällä kertaa 7 henkilöä.

Sailab -MedTech Finland ry:n hallitusjäsenyys tarjoaa merkittävän näköalapaikan, ajantasaista informaatiota meneillään olevista toimintaympäristön ja sääntelyn muutoksista sekä mahdollisuuden kehittää koko toimialaa.

Nimitystoimikunta tekee esityksen yhdistyksen hallitukselle

Avoimuuden ja yhteistyön periaatteen mukaisesti yhdistyksen hallitus nimittää Sailab -MedTech Finland ry:n hallituksen nimitystoimikunnan kokouksessaan 30.9.2021.

Nimitystoimikunta tekee esityksen hallituksen tasapainoisesta kokoonpanosta yhdistyksen hallitukselle.  Toimikunta huomioi nykyisten hallitusten jäsenten taustat ja toimialat työssään. Varsinaisen päätöksen tekee yhdistyksen syyskokous.

Hallitukseen ja/tai puheenjohtajaksi haetaan hakulomakkeella

Sailab -MedTech Finland ry:n hallitushaku tapahtuu oheisella lomakkeella. Lomakkeen tulee olla täytetty kaikilta osin ja lähetetty Sailab -MedTech Finland ry:n toimistolle sähköisesti