Joko hyödynnät työssäsi terveysteknologiaratkaisujen tietokanta Sailab Fennicaa?

Uutiset

Sailab Fennica on ainutlaatuinen terveysteknologian ratkaisujen tietokanta, joka edistää sähköistä kaupankäyntiä ja tiedonsiirtoa. Yli 75 000 tuotteen tiedot sisältävää järjestelmää kehitetään tällä hetkellä entistä ketterämmäksi ja paremmin palvelevaksi.

– Nimikkeistöstä on juuri julkaistu uusi, siivottu versio. Uudistus helpottaa tietokannan käyttöä, sillä nyt järjestelmässä olevat tiedot toimittajista, tuotteista ja järjestelmän käyttäjistä ovat kaikki ajantasaisia, kertoo Sailab – MedTech Finland ry:n ja yhdistyksen omistaman Pro SL Oy:n toimitusjohtaja Laura Simik.

Sailab Fennican käyttäjiksi ovat tervetulleita kaikki terveydenhuollon organisaatiot ja lääkinnällisiä laitteita ja/tai in vitro -diagnostiikkaan tarkoitettuja lääkinnällisiä laitteita tarjoavat yritykset.

Terveydenhuollon organisaatioita tietokanta auttaa esimerkiksi julkisissa hankinnoissa ja tiedonhaussa. Lisäksi nimikkeistöä voidaan hyödyntää toiminnanohjauksessa ja kustannuslaskennassa. Sailab Fennica sisältää myös kansallisen tarvikenimikkeistön tuotetietoineen sekä toimittajien ja sairaaloiden yhteystiedot.

Terveysteknologiayritykset saavat Sailab Fennican käytöstä tukea myynnin edistämiseen. Sailab Fennica tarjoaa näkyvyyttä yrityksen tiedoille ja tuotteille: suosittua ja laajaa tietokantaa käyttää jo yli 50 yritystä.

Tietokantaa kehitetään aktiivisesti myös jatkossa

Hankintaorganisaatiot ja terveysteknologiayritykset tekevät tiivistä yhteistyötä Sailab Fennicaan liittyen myös jatkossa. Tuotetietojen käytettävyyteen keskittyvä ensimmäinen nimikkeistötyöryhmä onkin jo nimetty ja kutsuttu koolle. Kehittämistyötä johtaa Pro SL Oy:n kehittämispäällikkö Ulla Taavitsainen.

– Syyskuussa aloitetaan tietokannan käyttölogiikan uusiminen ensin hierarkian ja nimikkeistön ja myöhemmin käyttöjärjestelmän osalta. Tietokannassa olevien nimikkeiden yhdenmukaistaminen lisää edelleen turvallisuutta ja vähentää virheitä sekä vaaratilanteita tuotteiden käyttöympäristöissä, Simik kertoo.

Lisätietoja Sailab Fennicasta ja liittymislomake löytyvät täältä.

Lisätietoja

Taavitsainen Ulla

Ulla Taavitsainen

Kehittämispäällikkö, Sailab Fennica

+ 358 50 546 0583