Terveysteknologian sääntelykoulutus lisää ymmärrystä sääntelyuudistuksesta: tartu juhannustarjoukseen

Terveysteknologian sääntelykoulutus lisää ymmärrystä sääntelyuudistuksesta: tartu juhannustarjoukseen

Uutiset

Mietityttävätkö terveysteknologian sääntelyuudistuksen vaikutukset omaan työhösi? Tiedätkö jo, mikä muuttuu siirryttäessä EU-direktiiveistä MD- ja IVD-asetuksiin? Oletko perillä sääntelyuudistuksen tuomista velvollisuuksista eri toimijoille?

Uusi verkkoympäristössä toteuttava terveysteknologian sääntelykoulutus antaa perustiedot MD- ja IVD-asetusten sisällöstä ja asetusten tuomista vaatimuksista eri toimijoille.

Noin kolmessa tunnissa suoritettavan koulutuksen käynyt henkilö ymmärtää MD- ja IVD-asetuksen tuomat muutokset toimialan sääntelyssä. Lisäksi hän tuntee asetusten asettamat velvoitteet omalle yritykselle ja keskeisille sidosryhmille sekä tunnistaa henkilö- ja yrityskohtaiset tarpeet osaamisen kehittämiselle.

Sääntelykoulutuksen voi hankkia alennetulla hinnalla juhannussunnuntaihin 27.6. saakka. Tarjoushinta on 190 € (alv 0 %, normaalihinta 250 €). Tällä hinnalla hankitun kurssin voi suorittaa myös juhannuksen jälkeen. Koulutuksen voi suorittaa itsenäisesti haluamanaan ajankohtana. Sääntelykoulutukseen voi ilmoittautua täällä.

MD- ja IVD-asetusta käsittelevä koulutusmoduuli on osa laajempaa MedLoop-koulutuskokonaisuutta. Koulutuskokonaisuuden tarkoitus on tarjota terveysteknologian parissa työskenteleville tunnistettu osaaminen alan teemoista. Koulutuskokonaisuus tulee täydentymään muilla moduuleilla kesän ja syksyn aikana. Opintosuoritukset kertyvät henkilökohtaiseen opintorekisteriin, ja niistä saa sähköisen todistuksen. Myös tulevat koulutukset ovat ostettavissa Sailab – MedTech Finland ry:n omistaman Pro SL Oy:n vasta avatusta terveysteknologian verkkokaupasta.

Lisätietoja

Taavitsainen Ulla

Ulla Taavitsainen

Kehittämispäällikkö, Sailab Fennica

+ 358 50 546 0583