Miltä tulevaisuuden terveysteknologia näyttää? – lapset kertovat

Miltä tulevaisuuden terveysteknologia näyttää? – lapset kertovat

Uutiset

Millaista tulevaisuuden terveysteknologia voisi olla? Voisivatko robotit joskus hoitaa ihmisiä? Entä mitä kannattaa odottaa tulevaisuuden laastareilta?

Tulevaisuuden osaajat kertovat kesäisellä videolla näkemyksiään terveysteknologia-alan tulevaisuudesta. Video näytettiin Tehyn ja Sailab – MedTech Finland ry:n Terveysteknologia hoitotyössä ja kuntoutuksessa -yhteishankkeen verkkoseminaarissa 17.6. Seminaarin aiheena oli Tulevaisuus, terveysteknologia, hoitotyö ja kuntoutus.

 

Kaikille avoimet terveysteknologiakoulutukset jatkuvat syksyllä

Hankkeen verkkotilaisuudet jatkuvat kesän jälkeen. Syksyllä 2021 kuukausittain verkkoseminaareja, joissa esitellään terveysteknologian merkitystä eri terapia-alueiden hoitotyössä. Tilaisuuksissa pohditaan muun muassa, mitä hyötyä terveysteknologia tuo hoitotyöhön hoidettaessa ja diagnosoitaessa sydämen vajaatoimintaa, diabetesta ja rintasyöpää. Koulutustilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki aihealueista kiinnostuneet.

Terveysteknologia hoitotyössä ja kuntoutuksessa -hanke lisää ymmärrystä terveysteknologian ratkaisuista ja mahdollisuuksista. Lisäksi hankkeessa jaetaan tietoa siitä, miten omaa työtä ja osaamista voidaan kehittää, miten työssä tapahtuva koulutus järjestetään ja miten työn kuormittavuutta voidaan vähentää. Tavoitteena on siirtää yhdessä katse kohti terveyden tulevaisuutta.

Ilmoittautuminen tapahtumiin aukeaa myöhemmin, mutta seuraavat tilaisuudet voi merkitä jo nyt kalenteriin:

Vajaatoimintaisen sydämen laitehoito: 16.9. klo 14:00–16:30
Rintasyövän diagnosointi ja hoito: 14.10. klo 14:00–16:30
Miten diabetesta hoidetaan kokonaisvaltaisesti?: 25.11. klo 14:00–16:30

 

Lue myös: Tulevaisuuden terveysteknologia tuo yhä uusia helpotuksia hoitotyöhön – Sailab – MedTech Finland