Villa Manus Oy liittyi Sailabin jäseneksi

Villa Manus Oy liittyi Sailabin jäseneksi

Uutiset

Yläraajan tuentaan ja kuntoutukseen erikoistunut Villa Manus Oy on liittynyt Sailabin jäseneksi.

‒ Liittymismahdollisuus oli noussut meillä toisinaan esiin, mutta jäsenyys tuntui erityisen ajankohtaiselta nyt kun MD-asetuksen täysimääräinen soveltaminen alkaa toukokuussa. Sailab on hyödyllinen tietolähde alan sääntelyyn liittyvissä asioissa, kertoo Villa Manuksen tiimiesimies Pirjo Talma.

‒ Sääntelyä koskevan tiedon lisäksi toimialajärjestö tarjoaa muutakin terveysteknologia-alaan liittyvää keskeistä tietoa ja koulutusta kootusti yhdestä paikasta, lisää toimitusjohtaja, toimintaterapeutti Marisa Nikkonen.

Villa Manus lähtee mukaan myös Sailab – MedTech Finlandin apuvälinejaoston toimintaan.

‒ Jaostotoiminnalta odotamme ajatusten vaihtoa muiden apuvälinealalla toimivien yritysten kanssa. Olen itse työskennellyt alalla vuodesta 1994, ja onkin ilo päästä työskentelemään ihmisten kanssa, joista osa on jo entuudestaan tuttuja, Nikkonen mainitsee.

Villa Manuksen vahvin ydinosaaminen on käsien tuennassa ja kuntoutuksessa. Yritys tarjoaa sekä apuvälineitä että kuntoutuspalveluita ja koulutuksia. Villa Manus on perustettu vuonna 2000.