Sailabin harjoittelija esittäytyy

Sailabin harjoittelija esittäytyy

Uutiset

Olen Mikko Heikkinen, opiskelija Metropolian Ammattikorkeakoulusta. Opiskelen kansainvälisellä linjalla European Business Administration kaksoistutkinto-ohjelmassa. Vietin yhden lukuvuoden Saksassa Münsterin Ammattikorkeakoulussa, joka oli hyvin antoisaa ja mielenkiintoista aikaa, ja opin tuona aikana paljon. Olen saanut mahdollisuuden suorittaa työharjoitteluni Sailab – MedTech Finland ry:n palveluksessa.

Mahdollisuus työskennellä alalla, joka pyrkii auttamaan ja helpottamaan ihmisten jokapäiväistä elämää motivoi yrittämään parhaansa joka päivä. Terveysteknologia alana ei ole minulle täysin vieras, koska olen aikaisemmin työskennellyt Medtronic Finland Oy:n palveluksessa. Tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa ja kansainvälinen ilmapiiri sekä eri kulttuurit ovat opiskelujeni johdosta minulle tuttua.

Odotan innolla tulevia haasteita ja mahdollisuutta olla pieni osa tärkeää ja kasvavaa alaa. Minut tavoittaa jatkossa osoitteesta harjoittelija@sailab.fi.