Elinkeinopoliittinen asiantuntija esittäytyy

Uutiset

Minä olen Lauri ja aloitin maanantaina työni Sailab – MedTech Finlandin elinkeinopoliittisena asiantuntijana. Saavun työhön käytännössä suoraan koulun penkiltä, sillä olen juuri saattanut opintoni maaliin. Valmistun lähikuukausien aikana kauppatieteiden maisteriksi Turun yliopistosta. Opintotaustani on kaupallisilla oheisopinnoilla höystetty sekoitus taloustiedettä, matematiikkaa ja tilastotiedettä.

Ennen Sailabin porukkaan liittymistä olen työskennellyt palveluneuvojana pankissa ja vakuutusyhtiössä sekä viimeisimpänä vuoden verran tutkimusavustajana yliopistolla.

Terveysteknologia on mielestäni äärimmäisen mielenkiintoinen ala. Minusta on hienoa työskennellä terveyden, hyvinvoinnin ja innovaatioiden parissa. Saan omaan toimintaani motivaatiota merkityksellisyydestä, ja siksi on hienoa tietää, että oman työpanoksen kautta voi tarjota ihmisille edellytyksiä terveempään elämään. Terveysteknologia-alalla on myös valtava potentiaali sekä talouskasvun turvaamisessa että Suomen heikentyvän huoltosuhteen aiheuttamien ongelmien ratkaisemisessa.

Elinkeinopoliittisena asiantuntijana vahvistan tulevaisuudessa Sailabin entistä merkittävämpää roolia elinkeinopoliittisena vaikuttajana. Vastuualueitani ovat muun muassa vaikuttavuusperusteiseen hankintaan liittyvät tehtävät, kaupan ehdot -työryhmän työskentely, yhteistyö KEINO-verkoston kanssa ja erilaisten markkinoihin sekä elinkeinopolitiikkaan liittyvien analyysien tuottaminen jäsenyritysten toiminnan tueksi. Minuun voi olla yhteydessä edellä mainittuihin aihepiireihin sekä yleisesti elinkeinopolitiikkaa koskeviin asioihin liittyen.

Odotan innolla alkavaa yhteistyötä jäsenyritysten ja kaikkien sidosryhmiemme kanssa. Minut tavoittaa jatkossa sähköpostitse osoitteesta lauri.seppala@sailab.fi.