Sailab -MedTech Finland ja Pro SL Oy: uusi osoite ja laskutusosoitteet

Uutiset

Sailab -MedTech Finland ry ja Pro SL Oy ovat olleet pitkään ETU ry:n (entinen STL) vuokralaisina Mannerheimintiellä. Kiinteistö on menossa remonttiin ja koronan myötä myös toimitilan tarve on muuttunut.

Sailab -MedTech Finland ry:n ja Pro SL Oy:n uusi toimitila sijaitsee Villagen toimistohotellissa Helsingin Kampissa. Uusi osoite on Kampinkuja 2, 00100 Helsinki. Uudelle toimistolle pääsee entistä kätevämmin julkisilla liikennevälineillä sekä tarvittaessa myös autolla.

Samassa yhteydessä yhdistyksen ja yhtiön tilitoimisto sekä pankkipalvelut vaihtuvat. Tilitoimistoksi valittiin Azets ja pankkinpalveluista huolehtii jatkossa Aktia. Uudet verkkolaskuosoitteet löytyvät yhteystiedot-sivulta.

Lisätietoja

Hollanti Laura

Laura Hollanti

Toimitusjohtaja

+358 40 741 6299