Lauri Seppälä aloittaa elinkeinopoliittisena asiantuntijana 19.4.

Uutiset

Sailab – MedTech Finland ry:n elinkeinopoliittiseksi asiantuntijaksi on valittu Lauri Seppälä. Hän aloittaa tehtävässään 19.4. Turun yliopistosta kevään aikana kauppatieteiden maisteriksi valmistuva Lauri mainitsee elinkeinopolitiikan pitkäaikaiseksi mielenkiinnonkohteekseen.

‒ Kiinnostus elinkeinopolitiikkaan on yksi syistä, joiden takia olen opiskellut taloustiedettä. Elinkeinopolitiikan osaamista on erityisen antoisaa päästä hyödyntämään juuri terveysteknologia-alalla, sillä yritysten tarjoamat ratkaisut tukevat ihmisten terveyttä ja pelastavat henkiä joka päivä, Lauri kertoo.

Elinkeinopoliittinen asiantuntija vahvistaa Sailabin vaikuttavuusperusteiseen terveydenhuoltoon ja hankintaan liittyvää toimintaa. Hänen tehtäviinsä kuuluu muun muassa hankintojen vastuullisuutta käsittelevä yhteistyö KEINO-verkoston ja jäsenyritysten kanssa. Lisäksi hänen vastuullaan ovat terveysteknologian markkinoiden ja elinkeinopolitiikan seuraaminen ja analyysit Suomessa ja EU:ssa.

‒ Ensimmäisiä työtehtäviäni tulee olemaan Terveysteknologian kaupan ehtoihin perehtyminen ja niiden edistäminen yhteistyössä Kaupan ehdot -työryhmän kanssa, Lauri mainitsee.

Vapaa-ajalla Lauri viihtyy muun muassa liikunnan ja lukemisen parissa sekä seuraa aktiivisesti kotimaista jalkapalloa. Hänet tavoittaa 19.4. alkaen osoitteesta lauri.seppala@sailab.fi.

‒ Odotan innolla pääseväni tutustumaan syvemmin terveysteknologia-alaan ja -yrityksiin sekä Sailabin toimintaan.