Apuvälinejaosto ja Invalidiliitto jatkavat yhteistyön kehittämistä

Apuvälinejaosto ja Invalidiliitto jatkavat yhteistyön kehittämistä

Uutiset

Sailab – MedTech Finland ry:n apuvälinejaosto lähettää onnittelunsa Invalidiliiton uudelle toimitusjohtajalle Janne Juvakalle, joka aloittaa tehtävässään tänään 1.3. Apuvälinejaosto odottaa innolla yhteistyön jatkumista ja työskentelyä uuden toimitusjohtajan kanssa.

‒ Samalla kun kiitämme Petri Pohjosta menneestä ja toivotamme mukavia eläkevuosia, käännämme katsetta tulevaan ja odotamme, millaisia yhteistyömahdollisuuksia tulevaisuus tuo tullessaan, sanoo apuvälinejaoston puheenjohtaja Timo Saari.

Aiemmin jaosto ja Invalidiliitto ovat muun muassa vieneet yhdessä viestiä eteenpäin koronaviruspandemian vaikutuksista apuvälineiden saatavuuteen. Yhteistyössä voidaan edistää sitä, että apuvälineiden tarvitsijat saavat Suomessa vaivattomasti käyttöönsä juuri heille parhaiten sopivia ja eniten hyötyä tuottavia apuvälineitä.