Haussa kehittämispäällikkö Pro SL Oy:lle

Uutiset

Oletko kunnianhimoinen, businessvainulla ja toimeen tarttuva henkilö? Etsitkö paikkaa, jossa saat edistää arvokkaita asioita ja samalla edetä urallasi? Innostutko verkon tarjoamista mahdollisuuksista kaupalle ja koulutuksille?

Et pelkää työtä, vaan pidät asioiden aikaan saamisesta, rakentamisesta ja uuden luomisesta. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Tulet toimeen ihmisten kanssa ja pystyt johtamaan sekä koordinoimaan erilaisia projekteja eri tahojen kanssa. Tietotekniset valmiutesi ovat hyvät.

Etsimme Pro SL Oy:n kehittämispäälliköksi henkilöä, jolla on edellä mainitut ominaisuudet. Etsimällämme henkilöllä on kokemusta muun muassa projektityöstä ja kehittämispäällikön tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi luetaan työkokemus verkkokaupan ja/tai -koulutusten ja/tai terveydenhuollon parissa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa.

Kehittämispäällikön toimeen kuuluvat Sailab -MedTech Finland ry:n jäsenyritysten tarpeisiin vastaavien palveluiden, koulutusten, tapahtumien ja muiden toimintojen kehittäminen ja toimeenpano sekä muut yhtiön liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät tehtävät.

¨Kehittämispäällikkö vastaa palveluiden ja koulutusten markkinoinnista, myynnistä ja viestinnästä sekä kannattavuudesta. Kehittämispäälliköllä on talousvastuu projekteista ja hankkeista.

Hakemukset palkkatoiveineen 2.4 2021 kello 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi@sailab.fi

Kysymykset ja lisätiedot: 19.3.2021 kello 9.00-11.00 ja 29.3.2021 kello 13.00-15.00 toimitusjohtaja Laura Simik, 040 741 6299.

Pro SL Oy on terveysteknologiayrityksiä edustavan Sailab -MedTech Finland ry omistama yhtiö. Yhtiö tuottaa Sailab -MedTech Finland ry:lle, sidosryhmille ja muille yhteistyökumppaneille kaupallisia palveluita.

Pro SL Oy:n omistavan Sailab –MedTech Finland ry:n tavoite on, että potilaille, sosiaali- ja terveydenhuollolle ja muille sidosryhmille voidaan tarjota laadukkaita, turvallisia, kustannusvaikuttavia ja uusia sekä innovatiivisia terveysteknologian ratkaisuja ja niihin liittyviä palveluita.