Haussa elinkeinopolitiikan asiantuntija

Haussa elinkeinopolitiikan asiantuntija

Uutiset

Innostutko talouspolitiikasta, markkinoiden toiminnasta, EU:n ja Suomen talousnäkymistä ja esimerkiksi suurten suomalaisten yritysten tai globaalien korporaatioiden bisnesmalleista? Nautitko Financial Timesin tai Kauppalehden jutuista? Haluaisitko olla etulinjassa kehittämässä uuden aikakauden liiketoiminnan mahdollisuuksia?

Etsimme elinkeinopolitiikan asiantuntijaa. Jos olet esimerkiksi juuri valmistunut kauppatieteilijä, juristi tai valtio-opin osaaja, joka tuntee paloa yritysten toimintaedellytysten parantamiseen ja haluaa saada konkreettisia asioita aikaan, tule meille töihin. Myös opintojen loppusuoralla olevat huomioidaan.

Etsimämme henkilö on kunnianhimoinen, sanavalmis ja ahkera. Hän tulee toimeen eri tahojen kanssa ja osaa neuvotella. Hän tuottaa sujuvaa tekstiä myös englanniksi eikä pelkää esiintymistä tai haasteita. Hän pystyy kehittämään työtään ja sen sisältöä sekä nauttii siitä, että saa tuloksia syntymään. 

Elinkeinopolitiikan asiantuntijan työn tavoitteena on vahvistaa terveysteknologiayritysten toimintaedellytyksiä ja monipuolista markkinaa Suomessa. Työtehtäviin kuuluvat muun muassa investointiajattelun lisääminen, julkisten hankintojen vaikuttavuusajattelun vahvistaminen, Suomen ja Euroopan talouspolitiikan seuraaminen ja näistä raportointi sekä esimerkiksi Terveysteknologian kaupan ehtojen edistäminen. 

Tehtäväkokonaisuus on uusi, emmekä siitäkään syystä oleta sinun osaavan kaikkea heti. Siksi asenne ja tekemisen tahto sekä soveltuva koulutus on tärkeää. Kasvat tehtäväsi mukana.

Työssäsi pääset osaksi kansainvälisten yritysten verkostoa sekä eurooppalaista ja suomalaista elinkeinopolitiikkaa. Työ sisältää jonkin verran matkustamista Suomessa ja Euroopassa, kunhan pandemia loppuu. Työhön kuuluvat myös vierailut esimerkiksi eduskunnassa tai ministeriössä sekä tapaamiset sairaanhoitopiirien ja muiden päättäjien sekä vaikuttajien kanssa. Raportoit Sailab MedTech Finland ry:n toimitusjohtajalle.

Työsuhde on vakituinen. Työpaikka on Helsingissä, joskin pandemian aikana teemme pitkälti etätyötä.

Sailab MedTech Finland ry on maailman ja Suomen suurimpien terveysteknologiayritysten etujärjestö. Yhdistyksessä on tällä hetkellä töissä kolme henkilöä ja jäsenyrityksissä Suomessa yli 4000 henkilöä. Maailmanlaajuisesti meitä terveysteknologian palveluksessa olevia on satojatuhansia.

Hakemukset palkkatoiveineen 23.1.2021 mennessä rekrytointi@sailab.fi  Kysymykset yms. samasta osoitteesta tai puhelimitse toimitusjohtaja Laura Simikiltä (+358 40 741 6299) 21.12, 28.12 tai 4.1 kello 1315 välisenä aikana.