Sailab Fennica -nimikkeistötietopankille uusi päivittäjäverkosto

Sailab Fennica -nimikkeistötietopankille uusi päivittäjäverkosto

Uutiset

Sailab Fennican palvelua parannetaan ja järjestelmän asteittainen kehittäminen aloitetaan syksyllä 2020 uuden päivittäjäverkoston avulla. Uuden päivittäjäverkoston ensimmäiset toimijat ovat Maaret Tarvonen ja Ulla Taavitsainen.

Maaret Tarvonen on tehnyt pitkän työuran muun muassa varastonhallinnan ja tilausjärjestelmien kanssa. Uudelleenkouluttauduttuaan lähihoitajaksi hän on työskennellyt terveydenhuoltoalalla.

Ulla Taavitsainen on koulutukseltaan sairaanhoitaja, ja hän kerryttänyt työkokemusta avoterveydenhuollosta ja sairaalaosastoilta niin Suomessa kuin Englannissa. Viime vuosina hän on pyörittänyt perheyritystä miehensä kanssa. Ulla valmistuu terveystieteiden maisteriksi keväällä 2021, pääaineenaan gerontologia.

Päivittäjäverkoston tehtäviin kuuluu järjestelmän päivittämisen lisäksi myös sen avoimuuden ja läpinäkyvyyden lisääminen. Hallintotapoja ja prosesseja ollaan yhtenäistämässä. Syksyn 2020 aikana tarkastellaan nimikkeistöpankin tuoteryhmien ja -kategorioiden kokoa ja tarvetta. Terveysteknologiayritysten ja terveydenhuollon nimikkeistöryhmät tullaan kutsumaan koolle keväällä 2021.

Uusi päivittäjäverkosto vastaa järjestelmän päivityksestä 25.9.2020 alkaen. Verkosto koostuu jatkossa 2‒5 terveydenhuollon koulutuksen saaneesta henkilöstä.

Maaret Tarvonen ja Ulla Taavitsainen toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi tehtävään.

Sailab Fennica on suomalaisen terveydenhuollon asiantuntijoiden ja terveysteknologiayritysten kehittämä nimikkeistötietopankki. Sen avulla yritykset voivat toimittaa tuotetietojaan tietokantaan, ja tietokannan käyttäjät voivat selata tai hakea yhteisessä käytössä olevan nimikkeistön sekä yritysten ylläpitämiä tuotetietoja.