Ypsomed Oy Sailab – MedTech Finland ry:n jäseneksi

Ypsomed Oy Sailab – MedTech Finland ry:n jäseneksi

Uutiset

Erityisesti diabeteksenhoitovälineisiin keskittynyt Ypsomed Oy on liittynyt Sailab – MedTech Finlandin jäseneksi. Yritys odottaa terveysteknologiayritysten yhteisöltä paitsi uusia kontakteja ja uutta osaamista, myös koulutuksia.

‒ Olen jo ennen Ypsomedia ollut töissä Sailabin jäsenyrityksissä. Minulla oli entuudestaan hyviä kokemuksia esimerkiksi terveysteknologian hankintaseminaareista, kertoo Ypsomedin Customer Relations Manager Mari Volanen.

Ypsomed lähtee mukaan myös diabetesjaoston toimintaan.

‒ Tahdomme olla mukana diabetesjaoston toiminnassa. Koen jaostotoiminnan tärkeänä tapana kuulla tietoja Suomen diabetesmarkkinasta ja diabeteksen hoidosta. Mielestäni koronaviruspandemia on vain korostanut alan yritysten yhteistyön merkitystä. Osin senkin takia jäseneksi liittyminen tuntui juuri nyt ajankohtaiselta, Volanen pohtii.

Sailab – MedTech Finland ry toivottaa uuden jäsenyrityksen lämpimästi tervetulleeksi.