Päivitys asiakaskäyntejä koskevaan suositukseen

Päivitys asiakaskäyntejä koskevaan suositukseen

Uutiset

Sailab – MedTech Finland ry suositteli maaliskuun alkupuolella jäsenyrityksiään keskeyttämään asiakaskäynnit sairaaloihin COVID-19-tilanteen vuoksi. Suosituksella pyrittiin turvaamaan sosiaali- ja terveydenhuollon työrauha ja estämään viruksen leviämistä. Välttämättömät tapaamiset suositeltiin mahdollisuuksien mukaan järjestämään etäyhteyksin.

Suositusta muutetaan 1.6.2020 lähtien siten, että fyysisiä tapaamisia voi järjestää, kun ne tapahtuvat terveydenhuollon kutsusta, niissä noudatetaan korkean hygienian ja suojauksen vaatimuksia ja niillä on olennaista vaikutusta turvallisen ja tehokkaan hoidon toteuttamiseksi. Edelleen yhdistys suosittelee jäsenyrityksiään järjestämään myynti- ja koulutustapahtumat mahdollisuuksien mukaan etätapahtumina.