TUKES järjestää skypeinfoja hengityksensuojaimista

Uutiset

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto TUKES aloitti kaikille avoimet Skype-infot 6.4.2020. Infoja järjestetään muutaman kerran viikossa. Infotunti on tarkoitettu yrityksille, jotka valmistavat, maahantuovat ja myyvät suojaimia tai ovat tästä toiminnasta kiinnostuneita.

TUKESin mukaan infotunnin aluksi on lyhyt alustus suojaimiin liittyvästä lainsäädännöstä ja myynnin edellytyksistä. Tämän jälkeen on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Infotunnilla ei kuitenkaan käsitellä tuotteiden käyttämiseen liittyviä kysymyksiä, vaan keskitytään tuotteiden markkinoille saattamisen edellytyksiin yleisellä tasolla, eli ei käydä läpi yksittäisiä tuotestandardeja.

Lisätietoja:

Infojen tarkat ajankohdat, osallistumislinkit ja muuta lisätietoa hengityssuojaimista, mm. vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja Tukesin verkkosivuilla https://tukes.fi/hengityssuojaimet.