Infotaulut hengityksensuojaimista ja suu-nenäsuojuksista

Infotaulut hengityksensuojaimista ja suu-nenäsuojuksista

Uutiset

COVID-19-viruksen aiheuttamaan tautiin ei ole olemassa lääkettä. Viruksen ennaltaehkäisemisessä, diagnosoinnissa ja hoidossa korostuvatkin terveysteknologian ratkaisut, kuten hengityssuojaimet ja kirurgiset suu-nenäsuojukset.

Sailab – MedTech Finland ry on koonnut infotauluihin tietoa kahdesta koronavirukselta suojautumisessa oleellisesta tuotteesta, hengityksensuojaimesta ja kirurgisesta suu-nenäsuojuksesta. Infotauluissa kerrotaan muun muassa tuotteiden käyttötarkoituksista, turvallisuusvaatimuksista ja valmistajien vastuista.

Liitteet

Infotaulu suu-nenäsuojuksista

sailab_suunenasuojus.pdf, 87 kt

Lataa

Infotaulu hengityksensuojaimista

sailab_hengityksensuojain.pdf, 86 kt

Lataa