Työpaikka auki: terveysteknologian ja julkisen hankinnan asiantuntija

Työpaikka auki: terveysteknologian ja julkisen hankinnan asiantuntija

Uutiset

Sailab -MedTech Finland ry:n omistama Pro SL Oy etsii
Terveysteknologian ja julkisen hankinnan asiantuntijaa

Lääkinnälliset laitteet ja in vitro diagnostiikkaan tarkoitetut lääkinnälliset laitteet ovat keskeinen osa terveydenhuoltoa. Tarve uusille ratkaisuille lisääntyy entisestään. Sailab Fennica -nimikkeistötietopankki ja terveysteknologian julkisten hankintojen kehittäminen ovat tässä merkittävässä roolissa.

Oletko sinä etsimämme terveysteknologian ja julkisen hankinnan asiantuntija, joka haluaa kehittää alan toimintaedellytyksiä ja yhteistyötä yritysten sekä hankintatoimen välillä?

Haemme vakituiseen työsuhteeseen asiantuntijaa, jolla on vahva ymmärrys terveysteknologian ratkaisuista, luokittelusta sekä julkisesta hankinnasta. Hänellä on kokemusta Sailab Fennican käytöstä, sen päivittämisestä sekä näkemys järjestelmän uudistamistarpeesta. Hän haluaa uudistaa hankintakäytäntöjä ja ehtoja siten, että niiden avulla voidaan vahvistaa arvopohjaista terveydenhuoltoa.

Etsimämme asiantuntija on yhteistyökykyinen, joustava ja motivoitunut. Hän tuntee julkiseen hankintaan liittyvää sääntelyä ja ehtoja ja hänellä on terveysteknologian hankinnoista käytännön kokemusta. Hänellä on kyky hallita kokonaisuuksia ja hän osaa johtaa projekteja.

Hän kykenee työskentelemään eri sidosryhmien kanssa ja omaa hyvät neuvottelutaidot. Lisäksi etsimällämme henkilöllä on vähintään hyvä englannin ja erinomainen suomen kielen taito. Hän on työskennellyt hankintaorganisaatioissa ja/tai yrityksissä julkiseen hankintaan liittyvissä tehtävissä. IT-valmiudet ovat hyvät ja hän osaa käyttää erilaisia järjestelmiä.

Keskeiset työtehtävät ovat Sailab Fennica -nimikkeistöpankin ylläpito ja sen uudistustyö ja terveysteknologiaan liittyvän julkisen hankinnan ja kaupan ehtojen hyvien käytäntöjen kehittäminen ja edistäminen. Hän vastaa projektien vetämisestä ja niiden taloudellisesta kehittymisestä sekä yhteistyöstä eri tahojen kanssa ja pystyy tuottamaan myös tarvittavaa, kirjallista materiaalia ja asiakirjoja.

Sailab -MedTech Finland ry:n omistama Pro SL Oy tarjoaa sinulle kiinnostavan ja mielenkiintoisen tehtävän ja vakituisen työsuhteen. Työskentelet yhdessä Sailab -MedTech Finland ry:n toimihenkilöiden kanssa. Työyhteisö on ketterä, kehittyvä ja asiantunteva. Työpaikka sijaitsee Helsingissä.

Mikäli koet olevasi etsimämme asiantuntija, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 19.2.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@sailab.fi. Samaan osoitteeseen voi toimittaa myös mahdolliset tehtävään liittyvät kysymykset. Kutsumme hakemusten perusteella osan hakijoista haastatteluun. Työn aloittamisen ajankohdasta voidaan sopia.

Sailab -MedTech Finland ry on terveysteknologiayritysten vaikuttaja- ja edunvalvontajärjestö. Yhdistyksen jäsenet ovat Suomen ja maailman suurimpia terveysteknologiayrityksiä, joiden ratkaisut luovat jo nyt terveyden tulevaisuutta. Niiden avulla sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset voivat tehdä työtään ja ihmiset voivat elää vammastaan tai terveydentilastaan riippumatta mahdollisimman omaehtoista elämää.