Ilona Uusitalo aloittaa Sailab -MedTech Finland ry:n tiedottajana 7.1.2020

Uutiset

Tiedottajaksi valitulla Ilona Uusitalolla on vahva viestinnän koulutus ja kokemusta erilaisista tekstitöistä ja sosiaalisen median sisältöjen suunnittelusta.

Ilonan erityisosaamista on kirjoittaminen; jo 16-vuotiaana harrastus vei hänet toiselle puolelle Suomea kirjoittamispainotteiseen lukioon. Tutuksi ovat vuosien varrella tulleet tekstilajit dramatisoinnista tieteelliseen tutkielmaan ja tiedotteesta infografiikkaan. Uusitalo pitää haasteista, esimerkiksi olennaisten asioiden poimimisesta suurista tietomääristä.

”Motivoidun työn merkityksellisyydestä ja mahdollisuuksista oppia jatkuvasti uutta. Nautin erityisesti siitä, että asiakkaiden kautta opin jatkuvasti eri toimialoista ja yrityksistä. ”, toteaa Ilona Uusitalo. ”Uskon, että työ Sailab – MedTech Finlandilla tarjoaa jatkuvan opin ja kiinnostavien sisältöjen lisäksi tunteen siitä, että teen tärkeää työtä.”

Keskeisimmät Sailab -MedTech Finland ry:n tiedottajan tehtävät ovat yritysten innovaatioiden esiin nostaminen, yhdistyksen ajankohtaisista asioista tiedottaminen sisäisesti ja ulkoisesti sekä vähitellen koko viestinnän kehittäminen.

” Halusimme töihin tulevaisuusviestijän, joka kiinnostavalla ja uudenlaisella tavalla voi nostaa esiin terveysteknologian ratkaisuja, ajankohtaisia aiheita ja potilastarinoita. Ilona vakuutti meidät näkemyksillään ja osaamisellaan sekä kehittymishalullaan. Tämä on tehtävä, joka kasvaa tekijänsä myötä.”,  kertoo toimitusjohtaja Laura Simik.

”On todettava myös että olen vaikuttunut siitä, että saimme yhteensä yli seitsemänkymmentä erinomaista hakemusta, joka kertoo siitä miten tärkeänä kehittyvä toimiala jo nyt koetaan”, Simik jatkaa.

Tiedottajan aloittava Ilona Uusitalo on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri viestinnän johtamisen koulutusohjelmasta. Hänellä on myös erinomainen englanninkielen taito, joten jatkossa yhdistys viestii enemmän myös englanniksi.

Lisätietoja

Hollanti Laura

Laura Hollanti

Toimitusjohtaja

+358 40 741 6299