Liity jäseneksi: loppuvuosi vain 100 euroa

Liity jäseneksi: loppuvuosi vain 100 euroa

Uutiset

Terveysteknologiayritykset tarvitsevat entistä vahvempaa edunvalvontaa ja vaikuttamista.

Suurin sääntelyuudistus koko toimialan historiassa astuu voimaan, kun lääkinnällisten laitteiden ja in vitro diagnostiikkaan tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden asetusten siirtymäaika päättyy. Valvova viranomainen vaihtuu.

Kestävyysvaje syvenee ja julkisen rahan käyttöä tarkastellaan entistä vahvemmin. On tehtävä töitä sen eteen, että sääntely pysyy mahdollistavana, valvonta neuvonta- ja yhteistyöperusteisena ja esimerkiksi hankintoja tehdään vaikuttavasti ja arvopohjaisesti.

Sailab -MedTech Finland ry on vain terveysteknologiayrityksille tarkoitettu itsenäinen yhdistys. Järjestö, jossa yritykset luovat tavoitteet ja määrittelevät linjat. Yhdistyksen asiantuntevat, osaavat ja tehtäviinsä huolella valitut henkilöt tekevät yhteistyötä lainsäätäjien, päättäjien ja rahoittajien, muiden järjestöjen sekä sidosryhmien kanssa tavoitteiden toteuttamiseksi.

Sailab -MedTech Finland ry tuottaa jäsenyrityksilleen palveluita maksutta tai jäsenetuhintaan, lisää alan yritysten tunnettuutta, vaikuttaa päätöksentekoon ja edistää yritysten liiketoimintamahdollisuuksia. Yhdistys edistää hyviä hankintakäytäntöjä, vaikuttaa kaupan ehtoihin ja luo yhteisiä linjoja arvopohjaisen hankinnan edistämiseksi.

Yhdistyksen jäsenet edustavat jo nyt noin 90% suomalaisesta terveysteknologiamarkkinasta.

Liity nyt, jos olet terveysteknologiayritys ( l. lääkinnällisiä laitteita / in vitro diagnostiikkaan tarkoitettuja lääkinnällisiä laitteita valmistava, maahantuova, jakeleva tai edustava yritys) ja valmis sitoutumaan alan eettiseen ohjeeseen sekä yhdistyksen sääntöihin .

Saat loppuvuoden jäsenyyden hintaan 100 €. Samalla liityt vahvojen vaikuttajien joukkoon. Sailab- MedTech Finland ry toimialan vahva yhdistäjä, mahdollistaja, vaikuttaja, viestijä ja tulevaisuuden tekijä.