Sailab Fennican päivitys- ja muutospyynnöt sähköisesti

Sailab Fennican päivitys- ja muutospyynnöt sähköisesti

Uutiset

Sailab Fennica auttaa terveydenhuollon organisaatioita ja terveysteknologian yrityksiä työssään. Se on ainutlaatuinen yhteistyöhankkeena syntynyt nimikkeistö, jonka avulla valtaosa Suomen terveydenhuollon organisaatioista tekee esimerkiksi kilpailutuksiaan.

Sailab Fennica on tarkoitettu kaikille terveydenhuollon organisaatioille ja terveysteknologiayrityksille. Tietokannan tuoteinformaatiosta vastaavat tietokannassa olevat yritykset ja nimikkeistön kehittämiseen osallistuvat myös terveydenhuollon organisaatiot. Tietokannan omistaa Pro SL Oy, joka on Sailab -MedTech Finland ry:n omistama palvelutoiminnan yhtiö.

Liittyminen järjestelmään on maksutonta. Käytöstä maksetaan eri maksuluokissa (4300 euroa/v, 2200 euroa/v tai 1500 e/v) yrityksen tai organisaation koon mukaan.

Palvelutasoa parannetaan ja yhdenmukaistetaan 23.4.2019 lukien. Tästä syystä Sailab Fennican päivitys- ja muutostyöpyynnöt tehdään jatkossa sähköisesti. Pyynnöt käsitellään tässä vaiheessa viikoittain.

Lomake löytyy jäljempää.

Sailab Fennican palvelupyyntö

Tällä lomakkeella tehdään kaikki päivitys- ja muutospyynnöt Sailab Fennica -nimikkeistöön. Pyynnöt käsitellään tässä vaiheessa viikoittain. HUOM! Sähköpostitse tai puhelimitse saapuneita pyyntöjä ei käsitellä.

  • Avokenttään tulee selkeästi määritellä palvelutarve Sailab Fennicaa koskien. Mikäli kyseessä on uusi nimikekoodi tai vanhan koodin osalta ongelma, kerro tekstissä myös eri tasojen hierarkiakoodit ja nimikenumerot (l. tuotelajin nimike, 6 numeron sarja). HUOM! Epäselvät pyynnöt palautetaan lähettäjälle täydennettäväksi.