Vaalavirta ja Lauha MedTechin varapuheenjohtajaksi

Vaalavirta ja Lauha MedTechin varapuheenjohtajaksi

Uutiset

MedTech Finland ry:n hallitus kokoontui 2.2.2019 ja valitsi hallituksen varapuheenjohtajiksi Ilari Vaalavirran ja Panu Lauhan.

Vaalavirta toimii Mediq Suomen toimitusjohtajana ja Lauha Medtronic Suomen maajohtajana. Molemmilla on vuosien kokemus terveysteknologian ratkaisuista, innovaatioiden tuomisesta osaksi suomalaista terveydenhuoltoa sekä terveydenhuollon kehittämisestä.

”Haluamme, että terveysteknologia nähdään entistä vahvempana osana suomalaista hyvinvointia tulevaisuudessa ja sen kasvava merkitys ymmärretään”, varapuheenjohtajat toteavat. ”Potilailla ja terveydenhuollon henkilöstöllä tulee olla jatkossakin oikeus turvallisiin, laadukkaisiin  ja vaikuttaviin ratkaisuihin ja palveluihin.