Toimitusjohtaja Simik sai Mediuutisten Terveysalan 100 vaikuttajaa -tunnustuksen

Toimitusjohtaja Simik sai Mediuutisten Terveysalan 100 vaikuttajaa -tunnustuksen

Uutiset

Mediuutiset nimittää vuosittain terveysalan 100 vaikuttajaa. Listassa on mukana ihmisiä, jotka Mediuutisten toimituksen näkemyksen mukaan ovat vaikuttaneet tänä vuonna merkittävästi terveydenhuoltoon ja vieneet sen toimintaa ja kehitystä eteenpäin.

Toimitusjohtaja Laura Simikin tunnustuksen perusteluissa todetaan, että ”tänä vuonna astuivat voimaan terveysteknologiayritysten sekä sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistyön eettisen ohjeet, jotka ovat ensimmäistä kertaa alan yrityksiä sitovat”.

Lisäksi päätoimittaja Anna Niemelä totesi, että toimitusjohtaja on tehnyt toimialalla hienoa työtä ja tunnustuksen ansainnut.

”Olen hyvin otettu ja iloinen tästä tunnustuksesta koko toimialan puolesta”, toteaa Laura Simik. ”Tämä tunnustus on minulle osoitus siitä, että terveysteknologian merkitys kasvaa terveyden edistämisessä ja potilaiden hoidossa. Eettiset ohjeet antavat kirkastetut ja yhteiset säännöt siihen, miten koulutusta ja osaamista vahvistetaan eri osapuolten välillä”.

Lisätietoja

Hollanti Laura

Laura Hollanti

Toimitusjohtaja

+358 40 741 6299