Ennätysmäärä hakijoita MedTech Finland ry:n hallitukseen

Ennätysmäärä hakijoita MedTech Finland ry:n hallitukseen

Uutiset

” Olemme positiivisen haasteen edessä”, toteaa nimitystoimikunnan puheenjohtaja Jukka Tahvanainen. ”Sailab -MedTech Finlandin hallitukseen on hakenut erittäin korkeatasoisia ja motivoituneita henkilöitä, joilla on vahva halu kehittää toimialaa ja suomalaista terveydenhuoltoa”.

Sailab -MedTech Finland ry:n hallitukseen voidaan valita enintään kuusi (6) henkilöä erovuoroisten tilalle. Ehdolle asettautuneita on neljätoista (14) toimitus- tai maajohtajaa.

” Tavoitteemme on muodostaa mahdollisimman tasapuolinen ja  alaa edustava kokonaisuus. Yksittäisenä huomiona voitaneen todeta, että on ilahduttavaa nähdä että terveysteknologia on tasa-arvoinen ala. Hakijoista on yli puolet naisia. ” jatkaa Tahvanainen.

Nimitystoimikunta tekee esityksen hallitukseen nimettävistä henkilöistä yhdistyksen syyskokoukselle. Toimikunnan jäsenet ovat Lääkäriliiton johtaja HEIKKI PÄRNÄNEN, Tehyn johtaja KIRSI SILLANPÄÄ sekä HUS-logistiikan toimialajohtaja JYRKI PUTKONEN sekä Sailab -MedTech Finland ry:n kunniapuheenjohtaja RAUNO HEIKKINEN. Toimikunta kuulee tehtävässään yhdistyksen puheenjohtajaa.

Nimitys vahvistetaan syyskokouksessa

Sailab -MedTech Finland ry:n syyskokous järjestetään Sailab -MedTech Finland ry:n toimistolla 10.12.2018.  Kokouksessa päätetään myös vuoden 2019 toimintasuunnitelma, talousarvio sekä nimetään eettisen valvontakunnan jäsenet.

Jäsenyritykset voivat ilmoittautua syyskokoukseen linkistä.

 

 

Lisätietoja

Hollanti Laura

Laura Hollanti

Toimitusjohtaja

+358 40 741 6299