Terveydenhuollon hankintaseminaari keräsi yli 240 kiinnostunutta

Terveydenhuollon hankintaseminaari keräsi yli 240 kiinnostunutta

Uutiset

MedTech Finlandin perinteinen Terveydenhuollon valtakunnallinen hankintaseminaari keräsi ennätyksellisen yleisön Finlandia-taloon. Seminaariin osallistui yli 240 edustajaa terveysteknologiayrityksistä, hankintayksiköistä, terveydenhuollon muista organisaatioista sekä järjestöistä.

Seminaarissa käsiteltiin arvopohjaista terveysteknologian hankintaa ja sen tuottamaa hyötyä sekä vaikuttavuutta eri osapuolille – erityisesti potilaalle.

”Meillä on ilo tehdä erinomaista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa”, kertoo toimitusjohtaja Laura Simik, MedTech Finlandista. ”Hyvä syntyy luottamuksesta ja yhdessä tekemisestä. Se näkyy myös täällä.”

Terveysteknologian hyvä hankinta ja yhteistyö sen kehittämiseksi on olennaista, jotta terveysteknologian ratkaisuja voidaan täysimääräisesti hyödyntää ja ottaa käyttöön.

”Terveysteknologia on terveyden tulevaisuus”, toteaa yhdistyksen puheenjohtaja Ari-Pekka Naumanen. ”Se tarjoaa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille ratkaisuja, mahdollistaa ihmisten omaehtoisen elämän ja tuo Suomeen osaamista, työtä ja investointeja”.

Päivän teemat kulkivat rakenteista kohti vastuullista ja kestävää tulevaisuutta ja kokonaisvaltaisia hoitopolkuja.

Päivän materiaalit löytyvät tästä linkistä: https://www.sailab.fi/tapahtumat/terveydenhuollon-valtakunnallinen-hankintaseminaari-2018/