Johanna Haanpää aloittaa Sailab -MedTech Finlandin kehittämispäällikkönä

Johanna Haanpää aloittaa Sailab -MedTech Finlandin kehittämispäällikkönä

Uutiset

Sailab -MedTech Finland valitsi kehittämispäällikökseen Johanna Haanpään. Kehittämispäällikkönä Johanna vastaa palveluiden ja koulutusten kehittämisestä ja markkinoinnista. Vuoden 2018 erityisenä painopisteenä on tilaus- ja laskunvälitysjärjestelmä Sailogin edistäminen.

” Näen jo lukuisia mahdollisuuksia Sailab – MedTech Finlandin hankkeiden, projektien ja koulutusten kehittämisessä, markkinoinnissa ja myynnissä. Työurani aikana olen useasti vastannut yhteistyökumppanuuksien hoitamisesta sekä tuote- ja palvelukonseptien kehittämisessä ja asiakaskokemukseen liittyvistä kehittämishankkeista. Uskon, että näistä taidoista on erittäin paljon hyötyä myös Sailab – MedTech Finlandissa”, Haanpää toteaa.

Johanna siirtyy tehtävään Pihlajalinna Oyj:n markkinointipäällikön paikalta. Lisäksi Johanna on toiminut muun muassa Suomen Yrittäjien kehityspäällikkönä sekä muissa vaativissa tehtävissä. Haanpää raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Laura Simikille.

”Odotamme  kehittämispäälliköltä vahvaa otetta terveysteknologiayritysten tarpeisiin vastaavien palveluiden kehittämisessä. Muuttuva toimintaympäristö, uusi regulaatio ja digitalisaatio luovat uusia mahdollisuuksia, joihin pystymme tarttumaan. Johannan vahva osaaminen ja kokemus on hienoa saada terveysteknologian käyttöön”, Simik linjaa.

Haanpää aloittaa kehittämispäällikkönä 1.8.2018. Sailab -MedTech Finland ry:n pitkäaikainen työntekijä Mervi Savolainen irtisanoutui ulkomaille muuton vuoksi. Mervin viimeinen työpäivä Sailab -MedTech Finland ry:ssa on 24.6.2018. Sailab -MedTech Finland ry kiittää Merviä pitkäjänteisestä toiminnasta ja vahvasta asiantuntemuksesta sekä toivottaa onnea ja menestystä uuteen elämänvaiheeseen.

Lisätietoja

Hollanti Laura

Laura Hollanti

Toimitusjohtaja

+358 40 741 6299