Maarit Drocan Sailab -MedTech Finland ry:n assistentiksi

Uutiset

Maarit Drocan siirtyy Sailab -MedTech Finland ry:n assistentiksi.

Maaritilla on pitkä ja monipuolinen kokemus vaativista assistentin tehtävistä. Hän siirtyy terveysteknologian palvelukseen Pöyryn liikkeenjohdon assistentin paikalta.

Maarit Drocanin tehtäviin kuuluu Sailab -MedTech Finland ry:ssa muun muassa tilaisuuksien ja tapahtumien järjestely, asiakashallinnan tehtävät, jäsenrekisterin ja sähköisten palveluiden (Sailab Fennica ja Sailog) ylläpito, matkavaraukset ja kalenterin hallinta sekä muita toimistopalvelu-, tietohallinto- ja viestintätehtäviä. Lisäksi Drocan toimii toimitusjohtajan assistenttina.

Erityinen painopiste on 2018 osalta asiakashallinta- ja jäsenrekisteriuudistuksen koordinointi.

Maaritiin voit olla yhteydessä kaikkiin näihin ja mahdollisiin muihin kysymyksiisi liittyen. Maaritin tavoittaa 1.3.2018 lähtien sähköpostitse osoitteella maarit.drocan@sailab.fi tai soittamalla numeroon
050 365 7765.