Innosurge ja Pharmanova Sailab -MedTech Finland ry:n jäseniksi

Uutiset

Sailab -MedTech Finland ry:n jäsenmäärä kasvoi 105. jäsenyritykseen vuoden alussa, kun Innosurge ja Pharmanova liittyivät yhdistyksen jäseniksi.

Innosurge on innovatiivinen ortopedisiin tuotteisiin keskittyvä yritys, joka toimii kaikissa Pohjoismaissa. Sen tarjoamiin ratkaisuihin kuuluvat implantit selkäkirurgiaan, ortopediset murtumahoitotuotteet, magneetilla pidennettävät luuydinnaulat ja skolioositanko, synteettiset luunkorvikkeet, allografiset hermosiirteet, hermosuojat sekä lääkinnälliset laitteet kirurgiaan. Innosurgen edeltäjä on 1854 perustettu Mærsk-Andersen.

Pharmanova on vuonna 1997 perustettu suomalainen sairaalatarvikeyritys. Pharmanova on erikoistunut diabetestuotteisiin ja erikoissairaanhoidon toimenpidetuotteisiin. Sairaaloiden ja muiden terveydenhuollon yksiköiden lisäksi yrityksen asiakkaita ovat potilaat, jotka käyttävät ratkaisuja päivittäin omassa hoidossaan.

Sailab –MedTech Finland ry toivottaa uudet jäsenet lämpimästi tervetulleeksi mukaanyhteiseen vaikuttamis- ja edunvalvontatyöhön ja toimintaan, jotta sosiaali- ja terveydenhuollolle, potilaille sekä muille sidosryhmille voidaan tarjota kustannusvaikuttavia, laadukkaita, turvallisia sekä innovatiivisia ratkaisuita.

Lisätietoja

Hollanti Laura

Laura Hollanti

Toimitusjohtaja

+358 40 741 6299